img

Megjelent a Mass Effect Legendary Edition

Éld át a legendás Mass Effect trilógiát újra, felújított grafikával és tovább csiszolt, modernebb játékmenettel, az összes DLC tartalommal együtt!

A mai naptól elérhető a Mass Effect Legendary Edition, a BioWare és az EA Games örökzöld sci-fi trilógiájának gyűjteményes kiadása. Ez az új változat nem csupán a három nagyszabású RPG-t tartalmazza, de az összes, valaha megjelent single-player kiegészítőt is. Mindhárom játék egységesen magas szintre lett felhúzva, ami elképesztő grafikai fejlesztéseket, feszesebb és jobb játékmenetet, jobb kezelhetőséget és sok más apróságot jelent. Emiatt még soha nem volt olyan jó Mass Effecttel játszani, mint most!

A 2007-ben, 2010-ben és 2012-ben megjelent három rész alapos ráncfelvarrást kapott. Csak néhány példa a grafikai fejlesztésekből:

  •          4K felbontás és 60 fps képfrissítés
  •          Xbox Series X-en akár 120 fps képfrissítés (1440p felbontás mellett)
  •          Mesterséges intelligencia által élesített, nagyfelbontású textúrák
  •          Részletesebb karaktermodellek
  •          Vadonatúj fény- és speciális effektusok
  •          Több helyen áttervezett helyszínek, dúsabb növényzet és sok más kisebb változtatás
  •          Extra effektek, amik segítik a tájékozódást, a navigációt és a harcokat
  •          Új karaktergenerálási lehetőségek, frizurák stb.

Ezen felül a játékmenet is sok javítást kapott. Feszesebbek lettek a tűzharcok, érzékenyebb a fedezékrendszer, a fegyverek erősebbek és jobban kiegyensúlyozottak, valamint a karakterfejlődés íve is gyorsabb, hogy könnyebben el lehessen érni a maximális szintet, vagy épp a háborús seregeket a végső összecsapáshoz. Sok kisebb hibajavítás és a háttérrendszerek csiszolása segít, hogy a Mass Effect trilógiát valóban egységes minőségben játszhassuk végig az elejétől a végéig.

Shephard parancsnok és társai, a Normandy űrhajó legénységének éveken átívelő epikus kalandja több, mint egy évtizede varázslatban tartja a játékosokat. Most eljött az idő, hogy minden korábbinál jobb minőségben élvezzük ezt a trilógiát. Akár Mass Effect veterán vagy, akár új játékos, ez a gyűjtemény mindenképp a polc dísze lehet, hiszen minden idők néhány legjobb szerepjátékáról van szó.

A Mass Effect Legendary Edition már kapható! Keresd PS4/PS5 vagy Xbox One/Series X|S konzolokra üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból akár azonnal.

Vár a galaxis, és az emberiség történetének egyik legnagyobb kalandja!



További tartalom betöltése.