img

Megjelent a Madden NFL 23

Az amerikai foci rajongói a mai naptól elérhetik a Madden NFL 23-at, a kedvenc sportáguk eddigi legjobb videójátékos adaptációját!

A legendás John Madden nevével fémjelzett Madden NFL sorozat újabb mérföldkőhöz érkezett az EA SPORTS Madden NFL 23 kiadásával. A 2022-2023-as szezonhoz készült játékban új animációs rendszer, fizika, és jóval több lehetőség vár mindenkit támadóként, védőként vagy akár csapatvezetőként is. Ez a sportág eddigi legnagyobb, legélethűbb virtuális kiadása!

A Madden NFL 23 legnagyobb újdonsága a FieldSENSE animációs rendszer, ami hihetetlen szabadságot biztosít a pályán. Minden eddiginél több animációval és vezérlési technikával, támadóként és védőként is több lehetőség áll rendelkezésre, a cselektől kezdve a fejlett taktikák alkalmazásáig. Az ehhez párosított, új Hit-Stick fizika pedig olyan pillanatokat tesz lehetővé, amit eddig videójátékos sportban még nem láthattunk. A levegőben kiütéseket hajthatsz végre, nekimehetsz a halomnak, hogy segíts a szereléseknél, felrobbanthatod a blokkokat, és felállva szerelésekkel kényszeríthetsz ki fordulatokat.

De nemcsak labdavivőként, hanem csapatjátékosként is realisztikusabb viselkedést tapasztalhatsz a pályán. Az új, képességalapú passzolási rendszerrel minden átadást oda irányíthatsz, ahová tényleg szeretnéd. Egy sor új széles elkapói felszabadító mozdulat és a védekező hátvédek ellenállásának mechanikája pedig fantáziadús lábmunkát és döntő fontosságú 1-v-1 csatákat tesz lehetővé a vonalon kívüli csatáknál.

A játékmeneti újítások mellett természetesen a döbbenetesen élethű prezentáció is adott, valódi, tévéközvetítéseket megszégyenítő kameraállásokkal és kommentárral, és persze rengeteg játékmóddal. Játssz végig akár egy teljes szezont, vagy csak egy meccset, tedd próbára magad a Franchise módban, vagy állítsd össze a legjobb játékoskeretét a Madden Ultimate Team-ben. Játssz akár egyedül, akár online mások oldalán, vagy mások ellen, a Madden NFL 23 megunhatatlan kikapcsolódást kínál egész évre, és még azon is túl.

Az EA SPORTS Madden NFL 23 már kapható! Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg néhány kattintással webáruházunkból PS4, PS5, Xbox One vagy Xbox Series X konzolra. Lépj pályára, és játszd be magad a történelemkönyvekbe!



További tartalom betöltése.