img

Megjelent a Lost Judgment

A Sega és az RGG Studio legújabb akciójátéka, a Lost Judgment minden eddiginél izgalmasabb és látványosabb kalandra hív Takayuki Yagami magánnyomozó szerepében!

Világszerte egyre nagyobb sikernek örvend a japán RGG Studio akciójáték-sorozata, a Yakuza, illetve annak mellékszála, a Judgment. A sorozat rajongói örülhetnek, hiszen az utóbbi folytatása a mai napon megérkezett! A Lost Judgment című játék főszerepében ezúttal is Takayuki Yagami magánnyomozó próbál felgöngyölíteni egy rendkívül bonyolult és veszélyes ügyet.

Az új kaland 2021 decemberében játszódik. Miután egy fontos embert vádolnak meg súlyos dolgokkal, Yokohama egyik kerületében egy holttest bukkan fel. A vádlott ügyvédje, Saori Shirosaki Yagami segítségét kéri, mert a szálak sokkal magasabb szintekre vezetnek, mint azt először gondolták… Az új kaland már nemcsak Kamurocho utcáin, hanem főként Yokohamában, egy új városrészben játszódik, ahol egyébként már járhattunk a Yakuza: Like a Dragon játékban. Most azonban főként nyomozni fogunk, vadonatúj játékmeneti elemekkel, lopakodással, drónnal, detektív felszerelésekkel, és persze sok-sok verekedéssel és harccal.

A nyílt világú játékmenetet, a filmszerű történetmesélést és az izgalmas, erőteljes harcrendszert ötvöző Lost Judgment a sorozat eddigi egyik legjobb darabja, megannyi humoros mellékküldetéssel, minijátékokkal, színes karakterekkel és elképesztően látványos, következő generációs grafikával. Akár a sorozat szakértője vagy, akár új belépő az RGG Studio virtuális alvilágába, a Lost Judgment emlékezetes történettel vár!

A Lost Judgment már elérhető PS4, PS5 és Xbox konzolokra. Keresd üzleteinkben országszerte, vagy rendeld meg néhány kattintással webáruházunkból. Téged is vár Kamurocho és Yokohama lenyűgöző világa!



További tartalom betöltése.