img

Megjelent a Little Nightmares II

Csaknem négy év után visszatért a Bandai Namco egyik legsikeresebb platformer játéka, a Little Nightmares II, amelyben újra szembenézhetünk legbensőbb apró rémálmainkkal.

2017 nyarán komoly sikert aratott a játékosok és a kritikusok körében is a Little Nightmares, a Tarsier Studios és a Bandai Namco sötét, félelmetes, mégis nagyon szórakoztató platformer játéka. Az eredeti alkotók boszorkánykonyhájából most megérkezett a folytatás, a Little Nightmares II, új kalandokkal, helyszínekkel, és egy új felderítendő rejtéllyel.

A játék főszereplője Mono, egy kisfiú, aki egy ismeretlen, sötét világban reked. Ennek a világnak az amúgy békés lakóit egy távoli torony rádiójelei változtatják őrjöngő szörnyekké, akik elől mindenképp el kell menekülni, vagy el kell bújni. Mono segítségére lesz viszont az első rész főszereplője, Six. Kettejüknek kell megtalálniuk a továbbvezető utat, eljutni a rejtélyes Toronyhoz, és kikapcsolni a halálos jelzéseket, hogy elmenekülhessenek ebből a világból – és talán meg is mentsék azt.

A Little Nightmares II-ben természetesen új helyszínek és logikai feladványok várnak. Bejárhatsz egy kísértetjárta erdőt, egy elhagyatott iskolaépületet, és más környezeteket, ahol minden sarkon és minden szobában új akadályok és fenyegetések várnak. Logikus gondolkodásra, jó reflexekre és kötélidegekre is szükséged lesz, ha épségben akarod megúszni ezt a feszült, de rendkívül látványos, szórakoztató kalandot!

A Little Nightmares II már kapható! Válaszd PS4-re, Xbox One-ra vagy Switch-re, és természetesen az újgenerációs konzolokon is remekül játszható. Merülj el ebben a csodálatos, hangulatos történetben, és nézz szembe az új, aprócska rémálmokkal.



További tartalom betöltése.