img

Megjelent a Life is Strange: True Colors

Új korszak kezdődik a népszerű Life is Strange sorozat történetében, egy vadonatúj főszereplővel és megoldandó rejtélyekkel.

Visszatért a méltán híres és népszerű Life is Strange sorozat! Az interaktív, filmszerű kalandjátékok milliókat varázsoltak el izgalmas, drámai és megindító történeteikkel, ez alkalommal pedig egy új főhőst és egy új kalandot ismerhetünk meg a True Colors játékban.

Alex Chen hosszú ideje elnyomta saját, különleges képességét, amit ő inkább átoknak él meg: képes átélni, befogadni és manipulálni mások érzéseit. Ezeket az érzelmeket színes aurákként látja mások körül. Amikor Alex testvére egy állítólagos balesetben életét veszti, a főszereplőnek fel kell használnia ezt az erőt, bele kell látnia mások érzéseibe, hogy utána járjon ennek a sötét rejtélynek.

A Life is Strange: True Colors egy igazi érzelmi hullámvasút, amelyben feltárhatod a testvéred halála mögött húzódó sokkoló titkokat. A kisváros lakóinak életét is befolyásolhatod különleges képességeddel. Barátokat, ellenségeket, és talán szerelmet is találhatsz ebben a tragikus történetben. Járd be szabadon az utcákat, a boltokat és Haven Springs városának titkos zugait. Hozz kemény döntéseket, amelyek hatással vannak a történet végkifejletére is.

Fejezd ki a saját stílusodat! A Life is Strange: True Colors főszereplőjét akár 24 különböző öltözékbe is bújtathatod. A hangulatról olyan előadók slágerei gondoskodnak, mint mxmtoon, Novo Amor, Radiohead, Gabrielle Aplin és sokan mások.

Egyedi és emlékezetes kalandra hív tehát a Life is Strange: True Colors, amely a mai naptól kapható PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra. Megtalálod üzleteinkben és webáruházunkban egyaránt.



További tartalom betöltése.