img

Megjelent a GRID Legends

A Codemasters népszerű autóversenyes sorozatának legújabb része, a GRID Legends már elérhető PlayStation és Xbox konzolokra.

Ideje kigördülni a rajtrácsra, mert a mai napon megjelent a GRID Legends, a Codemasters világszerte népszerű autós sorozatának legújabb része! Vezess a győzelemig egy izgalmas, élőszereplős történetes móddal, vagy vesd bele magad a játék szerteágazó karrier módjába, ahol többféle versenyosztály legjobb autóinak volánja mögé ülhetsz. Itt nincsenek unalmas versenyek, minden futamon történik valami, a nyitott kerekű formula autóktól a túraautókon át a kamionokig a világ legnépszerűbb kategóriái bukkannak fel.

A GRID Legends a sorozat eddigi legnagyobb játéka, több, mint 130 pályanyomvonallal. Látogass el olyan városokba, mint London, Moszkva vagy Strada Alpina, a hagyományos versenyek mellett pedig ugratókkal fűszerezett kamionverseny, eliminátor és drift események is várnak. Az ellenfelek mesterséges intelligenciája fejlettebb, mint valaha, a jól ismert nemezisek pedig most is felbukkannak, és a pályán próbálnak revánsot venni, ha nem küzdesz velük sportszerűen.

Természetesen nemcsak egyedül, hanem mások ellen is játszhatsz. Száguldj a világ bármely részén élő autóversenyzőkkel, vagy hozd létre saját versenyedet az új Race Creator móddal, saját szabályokkal, több versenyosztállyal. Most tényleg a Te kezedbe kerül az irányítás!

A GRID Legends már kapható. Elérhető PS4, PS5 és Xbox konzolokra. Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból, és vesd bele magad az eddigi leglátványosabb és legizgalmasabb versenyekbe!



További tartalom betöltése.