img

Megjelent a Gotham Knights

A Warner Bros. Games montreali stúdiójának új, nyílt világú akciójátéka, a Gotham Knights már kapható PlayStationre és Xboxra!

Hosszas várakozás után végre eljött a nap, hogy visszatérj Gotham sötét utcáira – megjelent a Gotham Knights, a WB Games Montréal ambiciózus, újgenerációs akciójátéka! Ebben a nyílt világú kalandban felfedezheted minden idők legrészletesebben kidolgozott Gotham City-jét, és új hősök oldalán veheted fel a harcot az ikonikus gonosztevőkkel szemben.

Bruce Wayne, azaz Batman halott. A Denevérember oltalma nélkül elszabadul a bűn Gotham éjsötét utcáin, ezért új hősökre van szükség, akik saját kezükbe veszik az igazságszolgáltatást. Ez az alapkoncepciója a WB Games vadonatúj játékának, amely minden elemében igyekszik kihasználni az új konzolgeneráció nyújtotta előnyöket. Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin főszereplésével egy vadonatúj, nyílt világú élményben lehet részed. Tárj fel olyan rejtélyeket, melyek Gotham sötét történelmének legfontosabb eseményeit kapcsolják össze, és győzd le a város történetének legveszedelmesebb bűnözőit epikus összecsapásokban. Neked kell felnőnöd az egykori Sötét Lovag szerepéhez, és megmentened az utcákat a teljes káosztól.

A város hatalmas, gyönyörű, és dinamikus, ráadásul nemcsak egyedül, hanem kétfős kooperatív módban is felfedezheted, egy barátoddal együtt, teljesen szabadon. A négy szuperhősnek egyedi képességei és felszerelései vannak, ezeket párban ötvözve soha nem látott szabadság nyílik az ellenfelek legyőzésére, legyen szó nyílt harcról vagy lopakodásról. Fejleszd mind a négy karakter képességeit, és találd meg a számodra legszimpatikusabb figurát!

Nagyszabású kalandok várnak Gotham City-ben! Válaszd a Gotham Knights Special Edition-t, amelyben exkluzív fémtokot és egy karakter skin-t találsz. Még több digitális extra vár a Deluxe Edition-ben, amelyben az alapjáték mellett további öltözékek, színek és felszerelések is helyet kaptak. Szabadítsd fel Gothamet új hősökkel, az új generáció erejével!



További tartalom betöltése.