img

Megjelent a God of War Ragnarök

Az év legnagyobb PlayStation-exkluzív kalandja, a Sony Santa Monica Studio legújabb mesterműve, a God of War Ragnarök már elérhető PS4 és PS5 konzolokra!

A 2018-as God of War sikerrel értelmezte újra a Sony legendás akciójáték-sorozatát, és nagyszabású hack 'n slash-ből egy külső nézetes, karakter- és történetközpontú kalandjátékot varázsolt, amelynek középpontjában Kratos és fia, Atreus állt. Négy évvel később a folytatás, a God of War Ragnarök folytatja az északi mitológia világában játszódó történetet, természetesen még változatosabb és nagyobb helyszínekkel, izgalmasabb harcokkal és még drámaibb cselekménnyel.

Három évvel az első rész eseményei után már mozgásban van a Fimbulvetr, amely megjövendöli a világok végét, vagyis a Ragnarököt. Kratos és immár kamasz fia, Atreus kénytelen bejárni az északi mitológia mind a kilenc birodalmát, hogy válaszokat keressen, és szembe szálljon ellenségeivel, miközben Asgard seregei már készülődnek a mindent eldöntő, végső háborúra.

A God of War Ragnarök minden idők egyik legnagyobb szabású kalandjátéka, hatalmas és hosszú egyjátékos kampánnyal, változatos, óriási helyszínekkel, gigászi főellenségekkel és végig mély, drámai történettel. Az akciót izgalmas, továbbfejlesztett harcrendszer, vadonatúj, fejleszthető képességek, látványos mozdulatok és új lehetőségek tárháza teszi még izgalmasabbá. Kratos mágikus fejszéje mellett visszatér a dupla kard, amit most már csáklyavetőként is lehet használni, hőseink így könnyen átlendülhetnek hatalmas szakadékok felett, vagy tereptárgyakat dobhatnak az ellenfelekhez. A harcok mellett természetesen a felfedezés is komoly szerepet kap, a pályákon logikai feladványokban és rejtélyekben sincs hiány.

A Sony Santa Monica stúdió által fejlesztett játék filmszerű grafikát és hihetetlen kidolgozású karaktereket és tájakat varázsol a nappaliba. A főszereplők mellett olyan ikonikus karakterek bukkannak fel a történetben, mint például Thor, Freya, Mimir, Odin, Tyr, Brok, Sindri és sokan mások. Egy igazi, nagyszabású eposz, ami garantáltan elvarázsolja a játékosokat, és örökre megváltoztatja a Háború Istenének világát. Mindez még látványosabb formában élvezhető PlayStation 5 konzolon, ahol magasabb felbontás és képfrissítés teszi még emlékezetesebbé az élményt.

A God of War Ragnarök már kapható! Megtalálod üzleteinkben PS4-re és PS5-re, és természetesen webáruházunkból is megrendelheted. Ha most lépnél át az új generációba, akkor ajánljuk a God of War Ragnarök PlayStation 5 gépcsomagot, amely lemezes és digitális konzollal egyaránt elérhető. Éld át te is az év egyik legnagyobb kalandját, és utazz el az északi mitológia felejthetetlen világába!



További tartalom betöltése.