img

Megjelent a God of War

A mai naptól kapható az év egyik legjobban várt PS4-es kalandjátéka, a Sony Santa Monica mesterműve, a God of War.

A legjobb PS4 játék, minden idők egyik legjobb játéka – nincs hiány a kritikusok elismeréseiből, ha a megújult God of Warról van szó. A Sony Santa Monica játéka kétségtelenül az egyik legszebb, legdrámaibb és legjobb videojáték, ami valaha megjelent. Igazi ékkő a PS4 játékkínálatában, és a konzol összes tulajdonosának kötelező darab. Nem csak új alapokra helyezi a sorozatot, de új etalont állít fel látványban és történetmesélésben egyaránt.

Az új God of War több szempontból is szakít az előzményekkel, amik látványos hack & slash címek voltak. Kratos legújabb kalandja váll feletti kameranézetet használ, olyan közelségbe hozva a szereplőket és az akciót, amire korábban még nem volt példa. Az istenek megbüntetője ráadásul nincs egyedül: a fia, Atreus is vele tart az új kalandban, akit nemcsak a harc mesterségére taníthatunk, de ő maga is sokszor segít nekünk. A két szereplő közti dinamika új dimenziókat nyit a God of War univerzumban.

Változik a helyszín is. Az ókori görög istenek helyett Kratos most az északi mondavilágba utazik, hogy ennek az új, eddig felfedezetlen világnak az uralkodóit is móresre tanítsa. Új istenek, új mitológiai szörnyek állják útját a legyőzhetetlen harcosnak, egyúttal soha nem látott, élettel teli mellékszereplők is nyomába szegődnek.

Az új God of War minden szempontból úttörő videojáték. Harcrendszere tökéletesre csiszolt, látványvilága abszolút példa nélküli, hangulata és története pedig új szintre emeli a mozifilmszerű játékokat. Ez az új mérce mindenki számára, egy olyan kaland, amit minden PS4 tulajdonosnak át kell élnie!

A God of War a mai naptól kapható többféle kiadásban, PS4 és PS4 Pro gépcsomagban is. A teljes játék magyar nyelvű! Különleges akciónk keretében pedig április 26-ig minden PS4 Slim és PS4 Pro alapgép mellé ajándékba jár a játék!



További tartalom betöltése.