img

Megjelent a Ghostwire: Tokyo

A The Evil Within sorozat alkotóinak új játéka, a Ghostwire: Tokyo a japán fővárosba kalauzol el, amit megszálltak a démonok. Ideje szellemeket irtani!

Megjelent PC-re és PS5-re a Bethesda Softworks és a Tango Gameworks (The Evil Within sorozat) új, belső nézetes, nyílt világú akciójátéka, a Ghostwire: Tokyo. Ebben az új kalandban démonok szállják meg Japán fővárosát, amely így sötét, kietlen hellyé válik. Csak egy valószínűtlen hős, Akito mentheti meg a lakosokat, és küldheti vissza a szellemeket oda, ahonnan jöttek. Ha nem teszi meg, a világunk örökre egy másik dimenzió rabja marad. Készen állsz a feladatra?

A sötét, feszült horrorjátékokban szerzett tapasztalatát felhasználva a japán Tango Gameworks egy emlékezetes, látványos világot alkotott, melyet szabadon bejárhatsz, hogy az itt lakozó yokai démonokkal örökre leszámolj. Fegyverek helyett ebben a játékban varázslatokra kell támaszkodnod, melyeket különleges kézjelekkel hívhatsz elő. Ez egy olyan harcrendszer, mintha a karate találkozna a mágiával. Többféle pszichikus és természetfeletti erő áll rendelkezésedre, amivel meggyengítheted az ellenfeleket. Miután életerejük nagy részét elveszítették, feltárul a középpontjuk, amin pusztító támadást végrehajtva szabadíthatod fel a bennük raboskodó lelkeket.

Részletes karakter animációkkal, fejlett 3D hangzással és next-gen látványvilággal ez egy olyan akciójáték, amit nem szabad kihagyni! Egy nagyszabású egyjátékos kaland vár a neonfényes, gyönyörű, mégis nyomasztó Tokióban, amelytől garantáltan eláll a lélegzeted. Tapasztald meg a misztikus akciójátékok új generációját!

A Ghostwire: Tokyo már kapható PC-re és PS5-re. Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg azonnal webáruházunkon keresztül. Induljon a szellemvadászat!



További tartalom betöltése.