img

Megjelent a Ghostbusters: Spirits Unleashed

Állj be a Szellemirtók közé a Ghostbusters: Spirits Unleashed játékban, és vadássz a komisz szellemekre barátaiddal együtt!

Hosszú idő után végre új Szellemirtók játéknak örülhetnek a legendás filmek rajongói, köszönhetően a Ghostbusters: Spirits Unleashed megjelenésének. Ez az új produkció egy teljes egészében multiplayer cím, amelyben négy szellemirtó próbál elkapni egy elszabadult szellemet a népszerű filmek különböző helyszínein. A csavar? Nemcsak a szellemirtókat, hanem magát a szellemet is egy játékos vezérli!

A játék offline és online multiplayer módban is játszható. Hozd létre, és fejleszd saját karakteredet a Szellemirtók univerzumban! Szert tehetsz jobb fegyverekre, szellemcsapdákra és más felszerelésekre, barátaiddal együttműködve pedig egyedi képességekkel csalhatod tőrbe a pimasz szellemeket. Ha pedig te lennél a „gonosz”, akkor különböző módokon törhetsz borsot a rád vadászók orra alá, hogy végül elmenekülj, és te nyerd a játékot.

A Ghostbusters: Spirits Unleashed rendelkezik minden ikonikus felszereléssel és kütyüvel, amiket a Szellemirtók filmekből ismerhetsz, a Proton Csomagoktól kezdve a PKE Mérőn át a Szellemcsapdákig. A szellemeknek egyedi képességeik vannak, például megszállhatnak tárgyakat, ami minden alkalommal változatossá és izgalmassá teszi a játékot. A középpontban pedig a filmekből ismert Ray könyvesboltja áll, innen indulhatsz küldetésekre, itt szabhatod testre karakteredet, sőt még a vadásztudásodat is csiszolhatod. A még autentikusabb hangulatért pedig néhányan az eredeti színészek közül a hangjukat is adták a produkcióhoz!

Szóval, kit hívsz, ha baj van? Természetesen a Szellemirtókat! A Ghostbusters: Spirits Unleashed már kapható PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra. Csapj le rá még ma üzleteinkben vagy webáruházunkban!



További tartalom betöltése.