img

Megjelent a Ghost of Tsushima

Az idei nyár egyik legnagyobb játéka a Ghost of Tshushima, amely a történelmi Japánba invitál, hogy megvédd a szigetországot a mongol inváziótól. A játék már kapható!

Megérkezett a PS4 játékosok által régen várt, nyílt világú akciójáték, a Ghost of Tsushima! A Sucker Punch (az InFamous sorozat alkotói) új kalandja minden képzeletet felülmúl, és egy lenyűgözően szép, filmszerű világot tár a szemünk elé. A szépség mögött azonban erőszak és háború húzódik, amelyben nekünk is szerepet kell vállalnunk. Szellemmé kell válnunk, hogy megvédjük a szigetet és a hátországot a mongolok inváziójától.

A XIII. század második felében a mongol birodalom szinte ellenállás nélkül terjeszkedett kelet felé. A kegyetlen és ravasz tábornok, Khotun kán irányításával egész nemzeteket pusztítottak el. A hódító sereg és Japán között már csak az apró, de gyönyörű Tsushima szigete áll. Az első mongol támadás nyomán lángokban álló szigeten Jin Sakai szamuráj harcos klánjának egyik utolsó túlélője. Elhatározza, hogy bármi áron megvédi népét, és visszaszerzi a hazáját. Ezt a történetet élheted át ebben az új, nyílt világú akciójátékban.

Sajátítsd el a különleges, szellem harcmodort, és csempéssz félelmet ellenfeleid szívébe! Lopakodj, csapj le rájuk, amikor nem számítanak rá, vagy hívd ki a legnagyobb harcosaikat egy kardpárbajra! A játék során számtalan fő- és mellékküldetés vár, összesen akár 50-60 óra játékidővel! Ez a gyönyörű, hatalmas világ a felfedezésre, a mongol sereg pedig legyőzésre vár. Legyél te Tsushima szelleme!

A PS4 exkluzív Ghost of Tsushima július 17-től kapható. Vásárold meg bármelyik üzletünkben, vagy webáruházunkban néhány kattintással, és induljon a nyár legnagyobb kalandja!



További tartalom betöltése.