img

Megjelent a Football Manager 2022

Vedd át kedvenc klubcsapatod vezetését, és érd el a legnagyobb sikereket a Football Manager 2022-ben! A díjnyertes menedzserjáték már kapható.

Sokan szeretjük azt gondolni, hogy értünk a focihoz – nemcsak a játékszabályokhoz és a taktikához, hanem a csapatvezetés fortélyaihoz is. A Sega nagysikerű sorozatában, a Football Managerben mindenki megmutathatja, hogy ez tényleg így van. A legújabb epizód, a Football Manager 2022 a mai naptól kapható, még élethűbb prezentációval és szimulációval, új taktikai lehetőségekkel.

A Football Manager 2022-ben kiválaszthatod a kedvenc klubcsapatodat, és átveheted annak teljes körű irányítását – nem a pályán, hanem azon kívül! Az újratervezett kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűbb és áttekinthetőbb lett mindent. Virágoztasd fel a csapatot: köss jó üzleteket, igazold le a megfelelő játékosokat, teljesítsd a vezetőség célkitűzéseit és a közönség elvárásait egyaránt. Aknázd ki az utánpótlásban rejlő lehetőségeket, vedd be a csapatba a legnagyobb tehetségeket, és alakíts ki olyan taktikát, amivel a csapat megszerezheti a legnagyobb trófeákat.

A meccseket is élethűbb formában élvezheted. Új animációkkal, gazdagabb prezentációval, élethűbb grafikával és fejlesztett mesterséges intelligenciával magad is végigizgulhatod a csapatod küzdelmeit, és élőben láthatod a munkád eredményét. Ez a menedzserprogram tényleg kitér a foci minden aspektusára, és a kezedbe helyezi az irányítást.

A Football Manager 2022 már kapható PC-re. Szerezd meg az egyik legjobb szimulátor programot, és hagyj nyomot a foci világában csapatvezetőként is! Keresd üzleteinkben és webáruházunkban!



További tartalom betöltése.