img

Megjelent a Final Fantasy VII Remake

Felújított formában tért vissza egy igazi legenda – a Final Fantasy VII Remake már kapható PS4-re! Téged is vár Midgar világa, ahogyan még nem láthattad.

1997 örök emlékként vonult be nagyon sok játékos emlékezetébe. Ekkor jelent meg a Square legendás szerepjátéka, a Final Fantasy VII, amely új mércét állított fel a videojátékok világában, és olyan szereplőket, világot és történetet tárt a játékosok elé, amit a mai napig emlegetünk. A játéknak azóta sokféle konverziója megjelent több platformra, de a rajongók hosszú évek óta kérték, hogy készüljön belőle teljes egészében felújított, a modern kornak megfelelő kiadás is. A kívánságuk meghallgatásra talált, a Final Fantasy VII Remake pedig már kapható PS4-re.

A játék az eredeti Final Fantasy VII történetét meséli el. Főhőse Cloud Strife, egy korábbi Shinra katona – ez a nagyvállalat irányít mindent Midgar városában, és folyamatosan szipolyozza a bolygó energiáját. Cloud csatlakozik a lázadókhoz, az Avalanche csoporthoz, hogy megküzdjön a Shinra ellen, és megváltoztassa a világ sorsát.

Minden másban teljesen megújult a program. Az új Final Fantasy VII elképesztő grafikát kínál, a szereplők, a város és a különböző jelenetek soha nem látott részletességgel jelennek meg a képernyőn. A világ felfedezése valós időben történik, a harcrendszer pedig részben valós idejű ATB (Active Time Battle) konfigurációt használ, ami egyszerre gyors és izgalmas, és a különböző stratégiáknak is helyet ad. Minden csapattársnak egyedi képességei vannak, amire szükség is lesz, hiszen számtalan főellenség és más kihívás vár a csapatra.

A Final Fantasy VII Remake emellett számtalan új tartalommal egészíti ki a Midgarban játszódó epizódot. Korábban nem látott történeti elemek, jobban megismerhető szereplők, új mellékküldetések, a város soha nem látott részei elevenednek meg ebben a felújításban, amely 40-50 órás játékidejével az egyik leghatalmasabb JRPG, amely valaha megjelent!

Ha még soha nem játszottál a Final Fantasy VII-tel, akkor azért, ha pedig ismered és szereted, akkor azért nem szabad kihagyni ezt a csodálatos felújítást, amely minden idők egyik legjobb játékának látványos visszatérése. Egy igazi mestermű, amit minden PS4 tulajdonosnak látnia kell.



További tartalom betöltése.