img

Megjelent a Fast & Furious: Crossroads

Csatlakozz Dom, Letty és Roman triójához az új Halálos Iramban játékban! Már kapható a Fast & Furious: Crossroads PS4-re és Xbox One-ra.

A mai naptól elérhető a Slightly Mad Studios (a Project CARS sorozat alkotói) új autós játéka, a Fast & Furious: Crossroads, amely a legendásan népszerű Halálos Iramban mozifilmek hivatalos videojátéka. Akárcsak a filmekben, ebben a produkcióban is nyaktörő tempóban száguldhatsz fantasztikus verdákkal, és hihetetlen kaszkadőrmutatványokat vihetsz végbe az akciófilmeket megszégyenítő küldetésekben. A legjobb: a filmek eredeti színészei visszatérnek, hogy kinézetükkel és hangjukkal emeljék tovább az új kaland fényét.

A Fast & Furious: Crossroads játékban a jól ismert csapatnak egy globális bűnszervezetet kell felszámolnia, melynek élén a rejtélyes üzletember, Emil Elias Ormstrid áll. Ormstrid célja, hogy az Egyesült Államokat minden korábbinál nagyobb veszélynek tegye ki, útjában pedig csak Dom (Vin Diesel), Letty (Michelle Rodriguez) és Roman (Tyrese Gibson) állnak – no és persze te magad!

Világszerte egzotikus tájakon kell autóba pattannod, hogy veszélyes küldetésekben és üldözésekben vegyél részt. Autóidat természetesen a küldetések között fejlesztheted, sőt különböző kütyükkel és felszerelésekkel bővítheted, amik segítenek az akció közben. Az egyjátékos kampány mellett online multiplayer is vár, ahol csapatalapú versenyekben, „rendőrök a rosszfiúk és hősök ellen” típusú meccseken vehetsz részt. Három frakció és háromféle játékmód vár az év legőrültebb autós online multiplayer szórakozásában.

A Fast & Furious: Crossroads augusztus 7-től kapható PS4-re és Xbox One-ra. Ne hagyd ki ezt a fergeteges autós játékot, lépj be te is a mozifilmek világába, taposs bele a gázba, és végezd el a feladatot Halálos Iramban!



További tartalom betöltése.