img

Megjelent a Farming Simulator 22: Pumps n Hoses csomag

Mostantól még több lehetőség vár a Farming Simulator 22-ben, mert elérhetővé vált PC-re a Pumps n Hoses kiegészítő, rengeteg új géppel és alkatrésszel.

A Farming Simulator sorozat évről évre játékosok millióit ejti rabul, és nem kivétel ez alól a Farming Simulator 22 sem. A továbbfejlesztett játék szebb látványt, és minden eddiginél több lehetőséget, gépet és tevékenységet kínál a gazdálkodni kívánó felhasználók számára. Ezek a lehetőségek a mai napon még tovább bővültek a PC-s játékosoknak, megjelent ugyanis a Pumps n Hoses kiegészítőcsomag!

Ebben az új DLC-ben különböző szivattyúkat, tömlős rendszereket és konfigurálható biogáz üzemeket találsz. Új gépek, eszközök és épületek hatalmas választéka bővíti ki a trágyaelosztás és az erőforrás-tárolás infrastruktúráját a gazdaságodban. Több, mint 30 új felszerelés olyan gyártóktól, mint a holland Schouten, a német Stalkamp és a BVL. A Farming Simulator 22 játékmenete pedig ezzel együtt új funkciókkal és lehetőségekkel bővül. Gazdaságodat most már trágya- és hígtrágyaelosztó rendszerekkel is bővítheted, hogy könnyebben és praktikusabban trágyázhasd a földjeidet a még nagyobb hozamért.

Ha szükséges, kombinálj több száz méteres tömlőket, hogy lefedd földjeidet a hatékony trágyázás érdekében. És ne felejtsd el javítani a szivattyúzás körülményeit további víztartályokkal és kompresszorokkal! Hozz létre biogáz üzemet a számodra megfelelő konfigurációval. Helyezz el új modulokat a főépület köré, és szabd őket testre igény szerint! Te döntesz arról, hogy hol helyezed el a fogadótereket, a fermentációs tartályokat, a gáztartókat, az erőműveket, amelyek villamos energiát állítanak elő, és más különböző méretű alkatrészeket is.

A földművelés még sosem volt ennyire szórakoztató! Ha kedvet kaptál még jobban elmélyülni ebben a világban, akkor a Pumps n Hoses DLC-t megtalálod PC-re üzleteinkben és webáruházunkban. Gazdag termést kívánunk!



További tartalom betöltése.