img

Megjelent a Far Cry 6

Két évvel a legutóbbi Far Cry epizód után egy újabb lenyűgöző világot szabadíthatunk fel! A Far Cry 6 egy gerillaharcos bőrébe bújtatja a játékosokat. Már kapható!

A Ubisoft kiadó egyik legnépszerűbb sorozata a Far Cry, amelynek ötödik része 2018-ban, majd az ezt kiegészítő Far Cry: New Dawn 2019-ben érkezett. Két éves szünet, és egy konzolos generációváltás után a mai napon megérkezett a Far Cry 6, egy új világgal, új diktátorral és vadonatúj szereplőkkel.

Üdvözöl Yara, egy trópusi paradicsom, ahol megállt az idő, legalábbis a fejlődés tekintetében. A Far Cry 6 helyszíne egy adrenalinnal töltött, forrongó ország, amelyben egy modernkori gerillalázadás zajlik. Yara diktátora, Antón Castillo (akit Giancarlo Esposito alakít) minden áron vissza akarja állítani az ország régi dicsőségét, és azt akarja, hogy fia, Diego kövesse őt a vezetői bársonyszékben. Az elnyomott nép ezt persze nem hagyhatja annyiban. A Far Cry 6 hőseként te is gerillaharcossá válhatsz, és a feladatod, hogy a földig rombold ezt a rezsimet.

A sorozat hagyományihoz hűen a Far Cry 6 is egy belső nézetes, nyílt világú lövöldözős játék, amelyben új szereplők tűnnek fel. Improvizált fegyverekkel küzdhetsz az elnyomó katonaság ellen, a különböző felszerelések, robbanószerek és más eszközök mellett pedig csapattársaidra, vagy akár kiképzett, fegyverszállító kiskutyádra is számíthatsz. Yara hatalmas és lenyűgöző világa megcsillogtatja az újgenerációs konzolok erejét, és egy nagyszabású egyjátékos kampánynak ad otthont, amely méltó a sorozat eddigi részeihez, ami az akciót és a cselekményt illeti. Az akciójátékok, az FPS-ek, a remek szövegek és hatalmas robbanások rajongóinak kötelező kaland!

A Far Cry 6 már kapható! Üzleteinkben és webáruházunkban megtalálod az új játékot PC, PS4, PS5 és Xbox platformokra. Válaszd a Konzolvilág exkluzív Yara Edition-t további digitális tartalmakért!



További tartalom betöltése.