img

Megjelent a Fallout 76

Kinyílt a 76-os bunker ajtaja, mi pedig kiléphetünk rajta egy új, online világba. Már kapható a Fallout 76 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra!

1776-ban ért véget az amerikai függetlenségi háború, és alakult meg az Amerikai Egyesült Államok. Háromszáz évvel később, 2076-ban avatták fel az első nagyszabású atombunkert, amely stílszerűen a 76-os számot kapta. Célja, hogy lakói az elkerülhetetlen atomháború után elsőként lépjenek ki a már biztonságos tájra, és építsék újjá Amerikát. A bombák lehullnak az égből, mi pedig 2102-ben léphetünk ki újra a napfényre, egy teljesen új világba…

A Fallout 76 világa valóban új, több szempontból is. Egyrészt ez a sorozat első epizódja, amely West Virginia tájain játszódik, másrészt műfajában is új: egyjátékos RPG helyett teljes egészében online, osztott világú játék. Hagyományos NPC-kkel itt nem fogunk találkozni, minden ember mögött egy élő játékos van, aki lehet barát, de ellenség is. Az egy szerveren lévők feladata a világ (és saját bázisuk) felépítése, összefogás vagy ellenségeskedés, és olyan küldetések elvégzése, amiket a néhai emberek hagytak rájuk, és amiket terminálokból vagy a még működő robotoktól vehetünk fel.

A harc során visszatér a népszerű V.A.T.S. rendszer, amit immár valós időben használhatunk, karakterünket pedig a sorozatban megismert S.P.E.C.I.A.L. perkekkel fejleszthetjük. Természetesen új képességeket és lehetőségeket is kapunk, például a tájon akárhol felépíthetjük bázisunkat, a többi játékossal együtt akár kisebb településeket is alapíthatunk. Gondoskodni kell a védelemről is: az atomháború sújtotta tájon mutánsok és szörnyek garázdálkodnak. A Fallout sorozat minden népszerű eleme visszatér, de mindezt egy új, online játék keretén belül élvezhetjük.

A Fallout 76 elérhető PC, PS4 és Xbox One platformokra. Válaszd az alapváltozatot, vagy a különleges, Magyarországon csak a nálunk kapható Tricentennial Edition-t, amely az alapjáték mellett számos digitális extrát is tartalmaz! Ha a Fallout 76 vesz rá, hogy belépj a konzolok világába, akkor is vannak jó ajánlataink, a lenyűgöző Xbox One X gépcsomagok formájában. Most először fehér színben is elérhető a világ legerősebb konzolja!

Kezdődik a közös jövőnk. Felkészültél?



További tartalom betöltése.