img

Megjelent a Dragon Ball Z: Kakarot

Merülj el újra a Dragon Ball Z világában a Kakarot játékkal, és éld át Goku és barátai legnagyobb kalandjait egy új, nyílt világú szerepjátékban!

Végre megérkezett az anime rajongók egyik régen várt játéka, a Dragon Ball Z: Kakarot, amelynek célja új szintre emelni a Dragon Ball Z élményt. A japán CyberConnect2 és a Bandai Namco Games egy nyílt világú szerepjátékot alkotott, amelyben te lehet Goku, Gohan, Vegeta, Piccolo és sokan mások, hogy a legendás anime sorozat leghíresebb történeteit újraéld.

Kalandozz szabadon, fedezd fel a gyönyörű világot, gyűjtögess, teljesíts érdekes mellékküldetéseket (melyek során új részleteket ismerhetsz meg a szereplőkkel kapcsolatban), és küzdj meg a leghírhedtebb Dragon Ball Z gonoszokkal! A valós idejű harcrendszer minden eddiginél látványosabb összecsapásokat ígér, hatalmas tájakon, hegyet-földet megmozgató speciális mozdulatokkal és csapatjátékkal.

Fejleszd karaktereidet edzéssel, küzdelemmel, felfedezéssel, és főzd meg Goku kedvenc ételeit, amik ideiglenes és permanens bónuszokat is kínálnak. A Dragon Ball Z: Kakarot egy nagyszabású RPG, amelyben tényleg a DBZ világában élhetsz. A látványos program olyan, mintha maga a rajzfilm kelne életre 3D-ben, hihetetlenül látványos effektekkel és epikus jelenetekkel. Ha kedveled a Dragon Ball Z világát és hangulatát, a nyílt világú szerepjátékokat vagy a verekedős programokat, akkor ne hagyd ki az év első nagy durranását! Téged is várnak a legendás hősök.

A Dragon Ball Z: Kakarot január 17-től kapható üzleteinkben és webáruházunkban. A játék beszerezhető PS4-re és Xbox One-ra is.



További tartalom betöltése.