img

Megjelent a Dragon Ball: The Breakers

Új kaland várja a Dragon Ball rajongókat a The Breakers-ben, amely egy 7v1 multiplayer játék vadonatúj mechanikákkal, és eddig nem látott megoldásokkal.

A Dragon Ball univerzum rajongói a Bandai Namcónak köszönhetően rendszeresen el vannak kényeztetve minőségi Dragon Ball játékokkal. Most sem kellett sokat várni a következő projektre, hiszen megérkezett a The Breakers, ami szó szerint új irányba viszi a sorozatot, és eddig nem látott multiplayer megoldásokkal csábítja a régi és új rajongókat.

A Dragon Ball: The Breakers egy 7v1 multiplayer játék. Ez azt jelenti, hogy összesen nyolcan játszanak együtt, ebből hét „túlélő”, akik próbálnak kiszabadulni az idő börtönéből, és egy „gonosztevő”, aki próbálja ebben megakadályozni őket. Túlélőként saját karaktered lehet a Dragon Ball univerzumban, akit teljes egészében testre szabhatsz, és idővel egyre erősebbé fejleszthetsz. Gonosztevőként pedig több, híres szereplő közül választhatsz, akiknek egyedi képességei vannak, ezekkel törhetsz borsot a többi játékos orra alá.

A történet szerint átlagos emberek kerülnek a Raider börtönébe, ahonnan csak együttes erővel, csapatmunkával menekülhetnek el, miközben a gonosztevő hatalmas erejével próbál akadályokat gördíteni eléjük. A túlélők egyetlen reménye, hogy a Szuper Időgéppel elhagyhatják az időbörtönt, de a Raider mindig ott van mögöttük, és percről percre erősebbé válik.

Többféle környezettel, a Dragon Ball univerzumból ismert helyszínekkel és pályákkal, és az anime sorozatra jellemző, látványos grafikával a The Breakers egy igazán megkapó, egyedülálló élmény, ami most először hozza el ezt a multiplayer formulát ebbe a híres világba. Vegyél részt te is ebben a versenyfutásban az idő ellen, barátaiddal együtt!

A Dragon Ball: The Breakers már kapható! Szerezd meg még ma PlayStation, Xbox vagy Switch konzolokra!



További tartalom betöltése.