img

Megjelent a Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition

A mai naptól konzolokra is elérhető minden idők egyik legjobb szerepjátéka, a Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition! Az új játék már kapható PS4-re és Xbox One-ra.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a belga Larian Studios RPG-je, a Divinity: Original Sin 2 a műfaj valaha készült egyik legjobb darabja. Ezért a PS4 és Xbox One játékosok különösen örülhetnek, hogy ez a szinte tökéletesre csiszolt fantasy kaland megérkezett konzolokra is, ráadásul még jobb lett! A Definitive Edition alcímű kiadás több száz hibajavítást, tovább csiszolt játékmenetet és küldetéseket kínál, még több tartalommal és lehetőséggel. A szerepjátékok kedvelőinek kötelező vétel!

A Divinity: Original Sin 2 egy olyan világban játszódik, amit elhagytak az istenek, az emberek pedig magukra maradtak a sötétséggel folytatott harcban. Mindezért a varázslókat okolják – olyan különleges képességű embereket, akik a source nevű energiát képesek munkára fogni. Az Isteni Rend vezetői ezért elrendelik, hogy Rivellont meg kell tisztítani ezektől a varázslóktól. Mi is egy ilyen karaktert alakítunk, a történet kezdete pedig egy börtönhajón ér, ahol a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt a Rend eltervezte…

A körökre osztott harcrendszerű RPG hihetetlen mennyiségű választási lehetőséget kínál, kezdve a karakterünk megalkotásától a küldetések teljesítéséig. Minden helyzetre számtalan megoldás létezik, sőt, a legtöbb misszió akár el is kerülhető attól függően, mikor hogyan játszunk. Ez a szabadság teszi egyedülálló játékká a Divinity: Original Sin 2-t, hiszen itt nem nyilakat követünk és lineáris feladatokat teljesítünk. Minden és mindenki dinamikusan, a tetteink függvényében változik. A változatos játékmenetet és a hosszú kampányt a Larian Studios őrületesen jól megírt forgatókönyve, intelligens humora, és a játék lenyűgöző grafikája egészíti ki, amelyet PS4 Pro és Xbox One X konzolon akár 4K felbontásban is élvezhetünk!

Ritkán adatik meg, hogy minden idők egyik legmagasabbra értékelt játéka még jobbá válik, és mindezt konzolon is élvezhetjük. Éppen ezért a szerepjáték-rajongók számára ünnep a mai nap. A Divinity: Original Sin 2 augusztus 31-től érhető el PS4 és Xbox One platformokra.



További tartalom betöltése.