img

Megjelent a DiRT Rally 2.0

Újra tövig nyomhatjuk a gázpedált, mert a mai naptól kapható a DiRT Rally 2.0, a Codemasters raliszimulátorának legújabb és legélethűbb epizódja!

Néhány év várakozás után újra itt a DiRT Rally! A második rész az előd hardcore szimulációjára épít, hat országot, több, mint 50 autót kínál, és tartalmazza az FIA Ralikrossz Világbajnokság hivatalos licenszét is. Az új játékban ennek megfelelően a legfrissebb ralikrossz autókkal is rajthoz állhatunk 8 eredeti helyszínen. Gyenge idegzetűek ne üljenek volán mögé, mert ez a játék nem ejt foglyokat!

A DiRT Rally 2.0-ban felépíthetjük saját karrierünket, az alsó osztályokból indulva. Saját csapatot is felépíthetünk, mérnököket és szerelőket fogadhatunk fel, akik a szakaszok között kijavítják az autó sérüléseit. A Codemasters fejlesztői gondoskodtak róla, hogy erre szükség is legyen: a játék nagyon élethű sérülésmodellel rendelkezik, így a legkisebb hiba is végzetes lehet.

Az egyjátékos karrier mellett lehetőség van multiplayer szakaszokon és bajnokságokon is részt venni, és visszatérnek a napi, heti és havi online kihívások is. A DiRT Rally 2.0 hat ország festői szakaszait tárja elénk: Ausztrália, Argentína, Új-Zéland, Spanyolország, Lengyelország és az Egyesült Államok úttalan útjain száguldhatunk klasszikus és modern raliautókkal. De a sorozat rajongói tudják, hogy a játék legfontosabb eleme a fizika: még soha nem volt ennyire élethű és élvezetes a vezetés, oda kell figyelni az elhasználódó útfelületekre, a megfelelő gumiválasztásra, az autó beállításaira, és természetesen a navigátor szavaira! Ez egy olyan kőkemény, zsigeri élmény, amivel csak nagyon ritkán találkozunk autós játékokban.

Kalandra fel! A DiRT Rally 2.0 már kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Élvezd a játékot az erősebb konzolokon akár 4K felbontásban is! Válaszd a Deluxe Edition-t még több tartalomért, melyek hétről hétre jelennek meg az alapjátékhoz. Vesd bele magad a legélethűbb raliélménybe, és válj bajnokká a világ legkeményebb autósportjában!



További tartalom betöltése.