img

Megjelent a Dark Pictures Anthology Triple Pack

Három rémisztően jó horrorjáték: a Man of Medan, a Little Hope és a House of Ashes kapható egy csomagban, a The Dark Pictures Anthology gyűjteménynek köszönhetően.

Nagyon sokan vannak közöttünk, akik ellenállhatatlanul vonzódnak az ijesztő és félelmetes horror történetekhez, a Supermassive Entertainment pedig igyekszik ezt a rajongást meglovagolni a The Dark Pictures Anthology sorozattal. Az Until Dawn alkotói egy izgalmas, filmszerű játéksorozat fejlesztésébe fogtak néhány évvel ezelőtt, melynek eredménye lett a Man of Medan, később a Little Hope, most pedig a House of Ashes című epizód.

A játékokat a narrátor és a műfaj köti össze, de különálló, egyedi történetek. A legújabb, ma megjelent rész a House of Ashes, amely Irakban harcoló katonákról szól, akik egy föld alatti barlangrendszerben találják magukat. Itt feléled egy ősi gonosz, aki vadászik az emberekre – vajon képesek lesznek túlélni ezt a rémálmot? A lenyűgöző, filmszerű grafika, a profi színészi játék, a súlyos döntési lehetőségek és a félelmetes atmoszféra teszi egyedivé ezeket a játékokat, amelynek sorába a House of Ashes is tökéletesen illik.

Most egyben a tiéd lehet mindhárom játék! Fedezz fel egy rémisztő szellemhajót barátaid társaságában a Man of Medan epizódban, majd segíts egy csapat fiatalnak túlélni egy elhagyatott kisváros borzalmait a Little Hope-ban. Végül irány Irak, ahol a felszín alatt a House of Ashes sötét titkai várnak. A The Dark Pictures Anthology Triple Pack mindhárom játékot tartalmazza egyben, így rögtön három, horrorfilmekkel felérő kalandot szerezhetsz meg. A csomagnak ráadásul része a gyönyörű csomagolás, a SteelBook tok, egy szövetből készült világtérkép és három exkluzív kitűző is.

A The Dark Pictures Anthology már kapható PS4-re és Xbox One-ra, természetesen PS5-ön és Xbox Series X|S konzolokon is nagyszerűen játszható. Merülj el te is ebben a sötét világban! Keresd a House of Ashes epizódot és a tripla csomagot üzleteinkben és webáruházunkban!



További tartalom betöltése.