img

Megjelent a Control

Hosszas várakozás után a mai naptól végre elérhető a Remedy Entertainment új akciójátéka, a Control! Lépj be a természetfeletti világába PS4-en és Xbox One-on!

Három évvel a csapat előző produkciója, a Quantum Break után a mai napon megjelent a Remedy Entertainment új alkotása, a Control, amely folytatja a finn stúdió utazását a természetfeletti, misztikus világokban. Olyan legendás címek, mint a Max Payne és az Alan Wake után egy vadonatúj, külső nézetes akciójátékot kaptunk, amelyben egy rejtélyes ügynökség falai között kell küzdenünk az irányításért.

A játék története New Yorkban, egy különleges, természetfeletti jelenségekkel foglalkozó hivatal főhadiszállásán játszódik, amit megszállt egy különleges erő. A tér, a fizika és az idő törvényei megváltoznak, az ügynökség új vezetőjeként pedig nekünk kell felderítenünk a rejtélyt, és leszámolni minden fenyegetéssel. Ehhez fegyvereink és misztikus képességeink is segítséget nyújtanak.

Ellentétben a Remedy korábbi játékaival, a Control nem teljesen lineáris kaland. Az épület területe, szintjei és szobái szabadon bejárhatók, bizonyos helyszínek többször is újrajátszhatók, idővel pedig a játéktér és a kihívások is változnak. Ez extra szavatosságot jelent a játék számára, még több időt és akciót kínál, mint a csapat korábbi produkciói.

Szerelkezz fel a legjobb fegyverekkel, módosítsd a felszerelésedet, használd a különleges képességeidet, és fordítsd előnyödre a fizika megváltozott törvényeit ebben a semmihez sem hasonlítható, különleges akciójátékban! Vedd meg a Controlt akár már most, PS4-re vagy Xbox One-ra, és szerezd vissza az irányítást a világ sorsa felett!



További tartalom betöltése.