img

Megjelent a Code Vein

A Bandai Namco és a God Eater fejlesztőinek új szerepjátéka, a Code Vein egyesíti a JRPG műfaj és a Dark Souls sorozatból megismert, kőkemény harcok legjobb elemeit! Téged is vár ez az új világ.

Vadonatúj játékkal jelentkezik a Bandai Namco – a japán kiadónak már számos nagyszerű játékot köszönhetünk, most pedig a Code Vein lép színre, ez a vadonatúj szerepjáték, amelyet legegyszerűbben úgy lehetne jellemezni, hogy egy anime bőrbe bújtatott Dark Souls. Ennél azért természetesen árnyaltabb a kép, de tény, hogy a JRPG műfaj és az akció-kalandjátékok rajongóinak is érdemes odafigyelniük a Code Vein-re.

A nem túl távoli jövőben egy rejtélyes katasztrófa összeomlasztotta az addig ismert világot. Az égbe magasodó felhőkarcolók, amelyek egykor a gazdagság szimbólumai voltak, most az emberiség múltjának sírkövei. A pusztítás középpontjában a Vein nevű szekta áll. A túlélők egy utolsó erődítményben küzdenek a jövőért, a Revenantok speciális képességekért emlékeikkel és vérszomjukkal fizetnek. Ebben az élő rémálomban kell csapatba verődni, és megmenteni az emberiséget, és azt, ami a világból még megmaradt.

A Code Vein egy izgalmas, kőkemény harcokkal tűzdelt szerepjáték gazdag karakterfejlesztéssel, rengeteg választható kaszttal, közelharci és lőfegyverekkel, valamint erős varázslatokkal. A látványos anime stílusú grafika egy hosszú és tartalmas kampányt takar, amely játszható egyedül, illetve kétfős online kooperatív módban is. Állj össze egy barátoddal, és élvezzétek ezt az elképesztő kalandot!

A Code Vein szeptember 27-től kapható PS4-re és Xbox One-ra. Lépj be ebbe az új, véres világba, és állj ki a szörnyek ellen, magadért, az emberekért és a jövőért!További tartalom betöltése.