img

Megjelent a Call of Duty Vanguard

Éld át a második világháború drámai csatáit úgy, ahogyan még soha nem láttad, a Call of Duty Vanguard játékban! Már kapható minden platformra.

Második világháborús lövöldözős játékként lett sikeres a Call of Duty, a sorozat pedig most visszatér a gyökereihez a Vanguard alcímű epizóddal. A játékban egy epikus kampány részese lehetsz, amely elvisz a háború legfontosabb színtereire: Európába, a Csendes-óceán térségébe és Észak-Afrikába. Gyalogos katonaként, vadászpilótaként és ejtőernyősként is helyt kell állnod, de tankparancsnok és mesterlövész is lehetsz a kampány változatos és izgalmas küldetésein.

Válassz egy csapat katona közül a mély egyjátékos kampányban, és szállj szembe a globális fenyegetéssel több nemzet harcosai segítségével. Ha végigküzdötted magad a kampányon, akkor sincs vége a szórakozásnak: a Call of Duty sorozat jól ismert, összetett és változatos online multiplayer játékmódjai várnak, plusz egy izgalmas, új Zombi mód, amelyet a Treyarch fejlesztett.

A nagyszabású egyjátékos kampány, a hosszútávon is izgalmas szórakozást kínáló multiplayer és a látványos Zombi mód mellett a Vanguard egyedülálló Warzone integrációt is biztosít, amelybe folyamatosan érkeznek majd az ingyenes tartalmak és időszakos események. Vesd bele magad a sorozat eddigi legnagyobb Battle Royale módjába, amely teljes platformok és generációk közötti játékot is lehetővé tesz!

A Call of Duty Vanguard már kapható! Szerezd meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra vagy Xbox Series X|S-re, és ugorj fejest az elsők között ebbe a szuperlátványos, drámai világháborús kalandba! A játékot megtalálod üzleteink polcain és webáruházunkban.



További tartalom betöltése.