img

Megjelent a Call of Duty: Modern Warfare

Készülj fel a sötétségre! Az Activision és az Infinity Ward jóvoltából visszatért a Call of Duty: Modern Warfare egy minden eddiginél látványosabb és izgalmasabb epizóddal!

A lövöldözős játékok rajongói bizonyára egy emberként várták a mai napot. Megjelent az új Call of Duty: Modern Warfare, amely az év egyik legnagyobb játéka, elképesztően élethű látványvilággal, az eredeti katonás vonalhoz visszatérő játékmenettel, izgalmas egyjátékos kampánnyal és sokrétű online multiplayer módokkal.

Az új Modern Warfare, bár bizonyos elemeiben visszaidézi az egykori klasszikus epizódot, valójában teljesen új játék. Tier One katonaként egy világméretű konfliktusba csöppenünk, és a bolygó minden táján helyt kell állni a terroristákkal és az ellenséggel szemben. A háború megváltoztatja a globális erőviszonyokat, a katonáknak pedig egy rendkívül sötét és brutális hadjáratban kell részt venniük. Az új Call of Duty nem fél komoly témákat előhozni, így ez a kampány keményebb és ütősebb, mint amit az elmúlt években megszoktunk.

Nem kevésbé izgalmasak a játék multiplayer lehetőségei. Új és visszatérő játékmódok várnak mindenkit, ráadásul olyan felépítésben, hogy a multiplayer játék is kihatással van a kampány történetére! Vegyél részt különleges megbízásokban, kooperatív és egymás elleni meccsekben, és élvezd a játék „földhözragadt”, minden sci-fi elemet mellőző játékmenetét. Itt tényleg a katonákon van a hangsúly, és a gyors, izgalmas gyalogos harcon, vagyis minden taktikai tudásodra és reflexedre szükséged lesz, ha sikeres akarsz lenni. Nyiss meg új öltözékeket, felszereléseket, fegyverfejlesztéseket és sok mindent mást – a Modern Warfare az a játék, amit még évek múlva is játszhatsz a haverokkal, mert annyi tartalom van benne.

Az új Call of Duty: Modern Warfare a nagyszabású egyjátékos kampánytól az izgalmas multiplayer módokig mindenkinek sok-sok izgalmas órát ígér. Mindezt lenyűgöző grafikával, új megjelenítési technikákkal, élethű animációkkal és hangokkal egészíti ki az eddigi legjobb CoD élményért. Szerezd meg október 25-től PS4-re és Xbox One-ra! Ha még nincs konzolod, válaszd a Call of Duty: Modern Warfare PS4 Slim gépcsomagot! A világméretű hadjárat megkezdődött.



További tartalom betöltése.