img

Megjelent a Call of Duty: Black Ops 4

Nagyon sok FPS rajongó örülhet a mai napon, végre megjelent ugyanis a régóta várt Call of Duty: Black Ops 4, amely biztosan feltüzeli a sorozat kedvelőit!

Hosszúnak tűnő várakozás után október 12-én végre boltjaink polcaira került a legendás Call of Duty sorozat legújabb része, a Black Ops 4. A Treyarch által fejlesztett játék több módon is felrázza az eddig megszokott formulát, és az eddigi legnagyobb multiplayer tartalmat kínálja a játékosok számára. Mindezt kiegészíti a gigantikus, új battle royale mód, a Blackout, valamint három teljes értékű Zombi mód kampány.

A Call of Duty: Black Ops 4 játékmenete sok tekintetben visszatér a gyökerekhez. Lőttek a hátizsákos jetpack-repüléseknek, a falon futásnak és hasonló őrült manővereknek. A Black Ops 4-ben valódi katonák, valódi fegyverekkel vívják a csatákat, vad sci-fi beütések nélkül. Természetesen megmaradt a játék szupergyors, reflexekre építő játékmenete, és több klasszikus és új játékmódban kipróbálható a multiplayer, amelynek főszerepében a Specialisták állnak. Ezek az egyedi képességekkel rendelkező kasztok jelentik a játék gerincét, történetüket pedig kisebb mellékküldetésekben ismerhetjük meg. Visszatér a részletes karakterfejlesztés is, rengeteg fegyvert, páncélt, felszerelést, skint és sok egyéb apróságot lehet megnyitni harcosaink számára.

Talán a multiplayernél is nagyobb érdeklődésre tarthat számon az új battle royale mód, a Blackout. Ez a hagyományos módon működik: a játékosok vagy csapatok ejtőernyővel ugranak egy hatalmas térképre, ahol végül csak egy maradhat életben. A Blackout abban más, mint a többiek, hogy ezen a térképen visszaköszönnek a legendás Call of Duty helyszínek, járművek és karakterek. Maga a helyszín 1500-szor akkora, mint a közkedvelt Nuketown pálya! A Blackout mód önmagában is végtelen lehetőségek tárháza.

Aki inkább egyedül, vagy kooperatív módon küzdene, annak a Black Ops 4 minden idők legnagyobb Zombi Módját kínálja. Ebben három, teljesen eltérő és teljes értékű kampány választható: IX, Voyage of Despair és Blood of the Dead. Egyedi helyszínek, karakterek és történetek, de ami közös bennük, az az élőhalottak végeláthatatlan hullámai. Hosszú, izgalmas és tartalmas kikapcsolódás minden FPS rajongó számára.

A Call of Duty: Black Ops 4 az év egyik legnagyobb játékmegjelenése, ami óriási tartalmával biztos, hogy játékosok tízmillióit szórakoztatja majd világszerte. Látványos grafikájával, tükörsima játékmenetével a játékosok, az online közvetítések nézői és az e-sport rajongók is megtalálják vele a számításukat. A játék PC, PS4 és Xbox One platformokra kapható üzleteinkben, háromféle változatban. A normál kiadás mellett kapható a Specialist Edition, amely 1100 Call of Duty pontot és digitális extrákat is tartalmaz, míg a Pro Edition ezen felül művészeti kártyákat, felvarrót és Steelbook tokot is kínál.

Ne maradj le az év legnagyobb játékáról, újra vár a Black Ops világa!



További tartalom betöltése.