img

Megjelent a Borderlands 3

Folytatódik az őrület! Megérkezett a Gearbox Software új lövöldözős játéka, a legendás és műfajteremtő Borderlands sorozat várva várt harmadik része!

Visszatért az eredeti looter-shooter, a játék, amely műfajt teremtett a belső nézetes lövöldözős játékok és az RPG stílus ötvözésével. A Borderlands 3 az eddigi legszebb és legnagyobb játék a sorozatban, változatosabb helyszínekkel, még őrültebb karakterekkel, és még több fegyverrel!

A Borderlands 2 főgonosza, Handsome Jack likvidálása után úgy tűnt, végre béke vár a galaxisra, de természetesen ez nem így lett. Felbukkantak a Calypso ikrek, akik célul tűzték ki, hogy egyesítik az összes bűnbandát, ezzel pedig végtelen hatalomra tesznek szert. Ezt nem hagyhatjuk szó nélkül! Vault Hunterek új csoportja áll össze, hogy megakadályozza az őrült ikerpárt a világuralom megszerzésében. A Borderlands 3-ban négy vadonatúj karakter közül választhatsz, akik egyedi fegyverzetükkel és képességeikkel eltérő játékstílust képviselnek. Mindegyikük részletesen testreszabható, és szinte végtelenül fejleszthető a szerteágazó, RPG rendszerű képességfáknak köszönhetően. Egyetlen ilyen kincsvadász is képes teljes káoszt okozni az ellenség soraiban, de négyes csoportba verődve egyenesen megállíthatatlanok!

Most már nem csak Pandora bolygóját lehet bejárni: a Borderlands 3-ban más világokra is ellátogathatunk, hogy a Calypso ikrek nyomára bukkanjunk, és likvidáljunk mindenkit, aki az utunkba áll. Az új szereplők, új képességek, részletesebben testre szabható karakterek még több szórakozást garantálnak, természetesen az egyjátékos lehetőség mellett kooperatív módban is! Soha véget nem érő fejlesztés, újabb és még jobb fegyverek és méretes endgame tartalom vár mindenkit.

Szerezd meg a Borderlands 3-at most, és kezdd a kalandot az elsők között! Válaszd a normál vagy a Deluxe kiadást PS4-re vagy Xbox One-ra, és mentsd meg a galaxist a soha nem látott őrülettől – vagy légy részese te is, és élvezd a hihetetlen akciót. Újra vár a Borderlands felejthetetlen világa!



További tartalom betöltése.