img

Megjelent a Sonic Colours Ultimate

Felújított formában, 4K és 60 fps grafikával tért vissza az elmúlt évtizedek egyik legjobb 3D-s Sonic játéka. Már kapható PlayStation, Xbox és Switch konzolokra!

A Sonic Colours eredetileg 2010-ben jelent meg Nintendo Wii konzolra, és sokak szerint a korábbi nagy klasszikus, a Sonic Adventure sorozat óta messze a legjobb térbeli játék volt a kék sündisznóval a főszerepben. A játék fejlesztői is érezték, hogy kincs van a kezükben, ezért most felújított formában újra elérhetővé tették a játékot modern konzolokra, minden eddiginél látványosabb formában.

A játék története szerint Sonic örök ellenlábasa, Dr. Eggman (vagy ahogy nálunk sokan ismerik, Dr. Robotnik) egy vidámparkot nyit az űrben, ami első látásra teljesen ártalmatlan szórakozásnak tűnik. A bajszos doktor állítása szerint ezzel szeretné jóvá tenni a múltban elkövetett bűneit. Sonic és barátai azonban gyanakodnak a szándék tisztaságára, úgyhogy vizsgálódni kezdenek a bolygó méretű létesítményben. Természetesen kiderül, hogy szó sincs jótékonykodásról: Robotnik a kis idegen lények, a Wispek különleges képességeit és energiáját próbálja kiszipolyozni. Sonic és barátai felkerekednek, hogy megmentsék őket.

A Sonic Colours Ultimate egyesíti a 2D-s és a 3D-s platformerek legjobb elemeit, változó kameraállással, grandiózus helyszínekkel, és persze nyaktörő sebességgel. Sonic a rá jellemző száguldás mellett a Wisp lények képességeit is elsajátíthatja, segítségükkel új helyszínekre juthat el, és még több bónuszt szedhet össze. A felújított változat mindezt az eredetinél sokkal szebb látvánnyal kínálja, köszönhetően a modern konzolok erejének, amiken így akár már 4K felbontásban, 60 fps képfrissítéssel, élesebb textúrákkal és szebb képi hatásokkal játszható végig a kaland.

Sonic a sündisznó régi és új rajongóinak egyaránt ajánlható ez a játék, amely garantáltan elbűvöl kicsiket és nagyokat egyaránt. Ideje újra megmenteni a Wispeket, és pontot tenni Dr. Eggman ördögi tervének végére!



További tartalom betöltése.