img

Megérkezett a Street Fighter V Arcade Edition

A Capcom legendás verekedős játékának legújabb verziója minden korábbinál több karakterrel és tartalommal, valamint átdolgozott kezelőfelülettel csábítja a játékosokat.

Két évvel ezelőtti megjelenése óta folyamatosan bővül minden idők legnépszerűbb verekedős játéksorozata, a Street Fighter ötödik része. Az elmúlt időszakban nemcsak karakterek, hanem játékmeneti fejlesztések is szép számmal érkeztek, nem beszélve az online mód folyamatos csiszolásáról. Most megérkezett a Street Fighter V Arcade Edition, amely a játék legjobb változata.

A Street Fighter epizódoktól nem szokatlan, hogy időnként bővített, finomított változatok jelennek meg belőlük, most is ez történt. Szerencsére a frissítés ingyenesen elérhető a már aktív Street Fighter V játékosoknak, de aki most kezd bele, az akkor jár a legjobban, ha már az Arcade Edition-t választja.

Az új változat tartalmazza az alapjáték első és második szezonjának összes, mind a 28 karakterét, akik mind kapnak egy második V-Trigger módot. Ezen felül bekerült a rajongók által régóta várt Arcade mód, amely a klasszikus játékmenetet hozza vissza a képernyőkre. Ha ez még nem lenne elég, egy további játékmód, az Extra Battle is helyet kapott, mint új lehetőség, illetve egy Galéria is elérhető. Mindezt egy vadonatúj kezelőfelület fogja össze, amivel könnyebben és kényelmesebben lehet navigálni a játékmódok és a megszaporodott lehetőségek között.

A Street Fighter V Arcade Edition nemcsak a legendás játék legjobb verziója, de tökéletes belépő mindenkinek, akinek eddig kimaradt ez az epizód. Nem mellesleg pedig méltó ünneplése a széria 30. évfordulójának!

Street Fighter V Arcade Edition (PC) – 12,490 Ft

Street Fighter V Arcade Edition Deluxe (PC) – 21,999 Ft

Street Fighter V Arcade Edition (PS4) – Besorolás alatt



További tartalom betöltése.