img

Megérkezett a Forza Horizon 3 | Konzolvilág

Hamarosan újra bepattanhatunk a volán mögé, hogy a Forza Horizon-sorozat sajátosságaival a középpontban száguldozzunk egy nagyot – ezúttal Ausztrália földjén, ahol minden eddiginél változatosabb helyszínek és izgalmak várnak ránk.

A Forza Horizon 3-ban ismét csatlakozhatunk a világ egyik legnagyobb autós őrületéhez, avagy a híres Horizon Fesztiválhoz, amelyben az lesz a feladatunk, hogy bolygónk 350 leggyorsabb autójának volánja mögül a gázpedált és a lóerőket nem kímélve, hatalmas száguldások, mutatványok, ugratások, farolások és egyebek társaságában szerezzük meg a győzelmet. Mindehhez már nemcsak hagyományos versenypályákat kapunk, hanem a féktelen és gyakran a törvényeken kívül eső vadont is, hiszen a játékban most első ízben igazi sárdagasztásban egyaránt részünk lesz az off-road versenyek által, amelyek során a kietlen szavannákat, az esőerdők mélyét és a tengerpartokat is megjárhatjuk majd.

Ha mindez nem lenne elég, a Forza Horizon 3 mindezen felül egy óriási, szabadon bejárható világgal is kecsegtet, aminek köszönhetően egyrészt olyan ütemben fedezzük fel a futamokat, amilyenben csak nekünk tetszik, másrészt pedig olyan hatalmas pályákon adhatjuk át magunkat a száguldás örömeinek, mint korábban még soha. A legújabb Forza mindemellett a többjátékos élmény tekintetében is komolyat újít, hiszen a 12 fős online ütközetek mellett ezúttal már akár 4 fős csoportokban is rajtkockára állhatunk.

Rendeld elő a játékot még ma, és ezért cserébe nem csak garantáltan már a megjelenés napján belevetheted magadat a versenyekbe, hanem mindemellett még egy vagány Forza Horizon 3 pólóval is megajándékozunk.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha elsőként szeretnél értesülni a játékkal kapcsolatos friss hírekről, mindemellett pedig egy aktív gamer-közösség tagja is lennél!

 

 



További tartalom betöltése.