img

Megérkezett a FIFA 23

Lépj pályára, és válj bajnokká minden idők legnagyobb focis játékában, az EA SPORTS FIFA 23-ban! Az év legnagyobb sportjátéka már kapható!

Az EA SPORTS FIFA 23 új animációs technológiával, fejlettebb mesterséges intelligenciával, új csapatokkal és még teljesebb FIFA Ultimate Team élménnyel bővíti a legendás sorozatot, amelynek ez az eddigi legjobb és legnagyobb kiadása.

Az idei FIFA a foci még akciódúsabb és élethűbb oldalát mutatja be, olyan újításokkal, mint a HyperMotion2 technológia, amelyben a korábbinál kétszer több valódi animáció szerepel, így minden eddiginél élethűbb mozgásokat láthatsz a pályán. Játszd a legnagyobb bajnokságokat, vegyél részt a férfiak és a nők FIFA Világbajnokságán, plusz játssz barátaiddal együtt platformtól függetlenül, a cross-play támogatással!

Az örökzöld FIFA Ultimate Team módban új lehetőségeket találsz, amikkel felépítheted álomcsapatodat. A FUT Moments és a továbbfejlesztett kémiarendszer élethűbb kapcsolatokat tesz lehetővé a játékosok között. De egy teljes karriert is átélhetsz, és meghatározhatod saját karaktered személyiségét, vagy igazgathatod a kedvenc csapataidat is.

De a FIFA 23-ban természetesen visszatér a VOLTA FOOTBALL és a Pro Clubs játékmód is. Még több személyiséggel és testreszabhatósággal hangulatosabb utcai és stadionfoci meccseken vehetsz részt. Bárhogyan is játszol, ebben a produkcióban több, mint 19.000 játékost, 700-nál is több csapatot, 100+ stadiont és több, mint 30 ligát találsz, köztük az UEFA Bajnokok Ligáját és a brit Premier League-et. Mindezt a FIFA 23-ban látható, példátlan élethűséggel. A sorozat történetében először női klubcsapatok vezetését is átveheted!

Ha mindened a foci, ha akár csak kedveled a sportot vagy a sportjátékokat, akkor a FIFA 23 kötelező darab! Az év legnagyobb sportjátéka, sőt az egyik legnagyobb videójátékos megjelenés, amely évről évre, így most is új szintre emeli a látványt, a hangulatot és a játékmenetet. Játszd a világ kedvenc sportját a legjobb videójáték változattal, legyél bajnok és legenda az ikonikus pályán!

Az EA SPORTS FIFA 23 már kapható! Szerezd meg PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S vagy Nintendo Switch platformra, és hódolj kedvenc időtöltésednek a kedvenc gépeden! A játékot megtalálod országszerte üzleteinkben, vagy megrendelheted webáruházunkból azonnal.



További tartalom betöltése.