img

Megérkezett a FIFA 22

A várakozásnak vége – a mai napon megjelent a FIFA 22, minden idők legnagyobb és legélethűbb focis sportjátéka! Csapj le rá te is!

Az EA SPORTS FIFA sorozata minden évben felülmúlja önmagát, és nincs ez másként idén sem. A világ egyik legnépszerűbb videójáték-sorozatának legújabb része, a FIFA 22 vadonatúj technológiákkal teszi még hangulatosabbá és valósághűbbé a virtuális futball élményét. Ráadásul most először magyar klubcsapat is szerepel a felhozatalban – ki ne szeretné nemzetközi bajnoki kupákhoz segíteni a Fradit?

A FIFA 22 legnagyobb újdonsága a Hypermotion animációs technológia, amely soha nem látott, élethű mozgással ruházza fel a játékosokat, sőt az egész csapatot. Több száz új mozdulat került a játékba, a cselektől a különböző támadási és védekezési taktikákon át egészen a kapusok mozgásáig. Az eredmény lassabb, taktikusabb, a valóságnak jobban megfelelő akció a pályán, nehezebben megszerzett gólok és győzelmek, ezáltal minden eredmény nagyobb dicsőséget jelent!

Természetesen visszatérnek az aprólékosan kidolgozott, élethű játékosok, a gyönyörű, valódi stadionok és a fesztivál hangulat minden mérkőzésen. Legyen szó barátságos mérkőzésről, teljes bajnokságokról, vagy éppen a FIFA Ultimate Team offline és online kihívásairól, a FIFA 22-ben mindenki megtalálhatja a számítását, és ennél jobb formában ez máshol nem megtalálható.

A FIFA sorozat történetében először most magyar klubcsapat, a Ferencvárosi Torna Club is bekerült a játékba, így a hazai kedvencekkel is nekiindulhatunk elhódítani a legnagyobb kupákat. Játékosként vagy csapatvezetőként is ringbe szállhatunk, köszönhetően a változatos játékmódoknak. Aki pedig az álomcsapatát rakná össze, az új legendák és ikonikus játékosok tömegéből válogathat a FIFA Ultimate Team (FUT) módban, amely vég nélküli kihívást és szórakozást kínál a profi és az amatőr játékosok számára egyaránt.

Változatos játékmódjaival, lenyűgöző grafikájával, a tévéközvetítéseket megszégyenítő prezentációjával és hangulatával a FIFA 22 ismét magasabbra emelte a lécet, a virtuális labdarúgás pedig újra élethűbb és jobb élmény lett. Szerezd meg te is ezt az élményt PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S vagy Nintendo Switch platformra! A játék már kapható, keresd üzleteinkben és webáruházunkban.



További tartalom betöltése.