img

Megérkezett a Battlefield V

Vesd bele magad a háborúba – az EA DICE új játéka, a Battlefield V már kapható PC, PS4 és Xbox One platformokra!

A világháborús FPS rajongóknak nem kell tovább várniuk! November 20-án megérkezett a Battlefield V, így mindenki belekezdhet az ősz egyik legnagyobb háborús kalandjába. Az egyjátékos „War Stories” módtól a nagyszabású multiplayerig az új Battlefield mindenki számára nyújt érdekességet, újdonságot és soha nem látott élményeket.

A játék fejlesztőinek alapötlete az volt, hogy olyan módon mutassák be a második világháborút, ahogy azt még nem láthattuk. Könyvek, filmek és játékok tucatjai születtek már erről a sötét korszakról, de a Battlefield V színesebb és akciódúsabb módon igyekszik feldolgozni az eseményeket. Az egyjátékos kampány (War Stories) Norvégiába, a francia frontra és Észak-Afrikába kalauzol, míg a többszereplős módok között visszatér a nagy kedvenc Conquest, a megújult, egyszerre több összecsapásból álló Grand Operations, és a mindent elöprő Tides of War, amely egy hónapokon átnyúló, folyamatosan bővülő multiplayer kampány.

Nincs szükség Premium Pass-ra! A Battlefield V összes DLC-je ingyenes lesz mindenki számára, így az újonnan érkező térképeket és játékmódokat mindenki élvezheti.

A Battlefield V elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Megvásárolható üzleteinkben és webáruházunkban Standard és Deluxe Edition kiadásban is, amelyhez további digitális extrák járnak. Vesd bele magad a háborúba az egyik Xbox One S vagy Xbox One X gépcsomaggal is, amelyek Battlefield V játékkal együtt kaphatók! Vagy válaszd a legjobb kiszerelést, az Xbox One X Gold Rush Special Edition csomagot.

Irány a csatamező, a háború elkezdődött!



További tartalom betöltése.