img

Megérkezett Medal of Honor Warfighter

Az EA híres háborús játéksorozata két évvel ezelőtt teljesen megújult - a játék addigi háttéréül szolgáló II. világháborús környezet helyett a DICE fejlesztői napjainkba helyezték át a cselekményt.

Nincs ez másként a folytatás esetén sem, nézzük milyen újításokat alkalmaztak a fejlesztők idén a legújabb Medal of Honor esetében, mely a Warfighter alcímet kapta meg végül! Harcra fel, katona!

kv_hir_wf_01

A Medal of Honor Warfighter nem csak az érát tekintve folytatása elődjének: abban az epizódban is a TIER 1 (valóságban is létező) osztag tagjait irányíthattuk és valós, megtörtént szituációkat játszhattunk újra, melyeket katonák meséltek el a fejlesztőknek. Nos, a hitelességre most sem lehet panasz - ugyan az első részben irányított karakter, Rabbit már feltehetőleg nem bukkan fel -, hiszen ismét találkozunk már jól ismert, szintén létező karakterekkel, például vakmerő társunkkal, Preacher-rel.

kv_hir_wf_04

A harcok ismét a Közel-Keleten, Jeruzsálem közelében zajlanak, s azon túl, hogy a szövevényes történet tovább bonyolódik, a játékra pillantva már elsőre megcsodálhatjuk az igencsak mutatós grafikát; a tájak még realisztikusabbak,    a karakterek még élethűbbek, ráadásul társaink és ellenfeleink mesterséges intelligenciája is sokat javult a Danger Close csapatának keze által.

Most is elengedhetetlen lesz a megfelelő taktikázás, fedezékbe bújás - bár a rendkívül valós fizikai modellnek köszönhetően egy kisebb házba bújni sem garancia és életbiztosítás. A lövedékek nem csak a fát, de a betont is igen hamar szétroncsolják, így az új részben a fedezékes hadviselésre méginkább oda kell figyelnünk, mint az első játéknál, hála a feltúrbózott fizikai- és fizikai Engine-nek!

kv_hir_wf_03

Egekig nyújtózó épületek dölnek romba szemünk láttára, a tankok és vadászrepülők pusztító ereje által, némely robbanásba a föld is beleremeg. Társaink viselkedése is élethűbb lett: sokkal "emberibben" viselkednek, olykor megcsúsznak futás közben, elvétnek egy-egy lövést, de mindvégig bajtársiasan harcolnak oldalunkon. A Warfighter természetesen a látványon túl is tartogat újdonságokat, hiszen a játékmenet egyértelműen változatosabb lett.

Immár példánknak okáért mocsárból is támadhatunk, illetve az amerikai haderő vízi egységei is komolyabb szerepet kapnak a programban.

kv_hir_wf_02

Az egyjátékos kampány mellett a multiplayer örömökről sem kell lemondanunk - a számtalan új fegyver, a speciális akna és egyéb támadóeszközök garantálják ismét az átvirrasztott estéket. Az új fegyverek és lehetőségek mellett új járműveket is vezethetünk, az előző részben megismert helikopteres szekvencia mellett felbukkannak hajós- és más harci gépezeteket mozgósító küldetések is.

kv_hir_wf_06

Rendkívül ígéretes és akciódús játéknak ígérkezik a legújabb Medal of Honor, szemet gyönyörködtető grafikával, lélegzetelállító harcokkal és számtalan új ötlettel. Az már csak hab a tortán, hogy a zenéről ezúttal teljes mértékben a Linkin Park zenekar gondoskodik - így a gondosan megmunkált történet, a szép grafika és a parázs akció mellett a hangulattal sem lesz gond, ezt előre borítékolhatjuk Nektek!

Minden FPS rajongónak kiváló választás lehet a program, de a műfajt eddig hanyagoló játékosoknak is nyugodt szívvel ajánljuk a megújult széria új tagját, hála a játékosbarát kezelőfelületnek és irányításnak, no és persze a fergeteges akciónak!


A Medal of Honor Warfighter Limitált és Normál kiadásban egyaránt kapható boltunkban ajándék Steelbook-kal karöltve, ha még nem tetted, akkor most csapj le a limitált akciós rendelésre!



További tartalom betöltése.