img

Elstartoltak a Mario Kart 8 őrült futamai

Mario és barátai visszatértek, hogy ismét eldönthessék: ki a legjobb, legmerészebb és legvagányabb sofőr a Nintendo-univerzumban. Ahhoz pedig, hogy ez kiderüljön, neked is lesz néhány szavad, hiszen csak rajtad áll, hogy melyik népszerű karakter bőrébe bújva indulsz a versenyeken.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A kizárólag a Nintendo Wii U-ra megjelent Mario Kart 8 újfent túlmutat a hagyományos autós játékokon, hiszen nemcsak földi pályákon, hanem vízen és levegőben egyaránt megmérkőzhetünk ellenfeleinkkel. Az alkotásban olyan ismert Nintendo-karakterek bőrébe bújhatunk majd, mint Super Mario, Yoshi vagy éppen Peach hercegnő, akik szerethető oldaluk helyett ezúttal vad és kíméletlen arcukat mutatják meg.

A Mario Kart 8-ban ugyanakkor nem csak a sebességé a főszerep! Válasszuk bármelyik ismert hőst, a futamok közben mindennél fontosabb lesz, hogy mi álljunk fel a dobogó legfelső fokára. Ennek köszönhetően az őrült járművekkel rövidítő útvonalakat kereshetünk, de akár meg is nehezíthetjük társaink dolgát, hiszen itt az egyetlen szabály, hogy nincsenek szabályok, ez pedig nem csak az egy-, hanem a többjátékos módban is igaz, ahol barátainkat is móresre taníthatjuk a nagy száguldás során.

Rendeld meg még ma a Mario Kart 8-at és fedezd fel a Nintendo univerzumát úgy, ahogyan korábban még sosem láthattad, miközben a kedves és színes világ legismertebb szereplői várnak rád egy féktelen autóverseny során.

Csatlakozz mindemellett Facebook oldalunkhoz, ahol mindig első kézből értesülhetsz a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekhez, valamint egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz.



További tartalom betöltése.