img

Már PC Game Pass tagsággal is elérhető a Total War: Warhammer III

PC Game Pass tagsággal a megjelenés napjától játszhatod a Sega és a Creative Assembly új stratégiai játékát, a Total War: Warhammer III-at.

Az idei év első nagy PC-s sikere a Total War: Warhammer III, amely minden idők egyik leglátványosabb és legnagyobb szabású stratégiai játékaként, epikus módon zárja le az izgalmas trilógiát. Hatalmas kampány móddal, kooperatív játéklehetőséggel és egymás elleni, PvP játékmódokkal a harmadik Warhammer RTS lenyűgöző kalandokra csábítja a műfaj szerelmeseit. A Creative Assembly és a Sega közös produkciója a valós idejű stratégiai játékok egyik legjobbja, amit máris parádés eladási adatok és kritikai elismerések igazolnak.

A PC-s játékosoknak ráadásul több lehetőségük is van, hogy belekóstoljanak a Warhammer világának eddigi legnagyobb csatáiba. A játék ugyanis a megjelenése napjától PC Game Pass szolgáltatásban is elérhető! A Microsoft havidíjas szolgáltatása azonnali hozzáférést biztosít több, mint 100 kiváló PC-s játékhoz, az összes Xbox Game Studios címhez a premierjük napjától kezdve, plusz számos izgalmas premier címhez is, külsős kiadóktól és fejlesztőktől. A PC Game Pass-nak köszönhetően a Total War: Warhammer III több játékoshoz és gyorsabban juthat el, mint a széria korábbi részei.

A PC Game Pass-ban szereplő játékokat egyszerűen, a Windows 10 és 11 rendszerekhez készült Xbox alkalmazáson keresztül töltheted le számítógépedre. Nálunk pedig megtalálod az ehhez szükséges PC Game Pass tagságot! Üzleteinkben és webáruházunkban 3 hónapos PC Game Pass tagsági kódot vásárolhatsz, amit a Microsoft fiókodon beváltva azonnal élvezheted annak minden előnyét. Többek között a Total War: Warhammer III-at is.

Győzd le a saját démonaidat – és a Káosz erőit a Total War: Warhammer III-ban, PC Game Pass tagsággal!



További tartalom betöltése.