img

Már kapható a Tales of Arise

Több év szünet után visszatért a Namco Bandai Games japán szerepjáték-sorozata, a Tales of Arise pedig látványos kalandra csábít.

A Bandai Namco Entertainment 1995-ben bocsátotta útjára a Tales of sorozatot, amely azóta is a japán szerepjátékok (JRPG-k) rajongóinak egyik kedvence. Több és kihagyás és egy generációváltás után a mai napon megérkezett a következő felvonás, a Tales of Arise, amely soha nem látott magasságokba repíti a fantasy kalandot.

Több, mint 300 éven át Rena uralkodott Dahna felett, megfosztva a bolygót értékes erőforrásoktól, lakóit pedig a szabadságtól és a méltóságtól. Most új remény ébred a világ felszabadítására: két főhős, akik eltérő világokban születtek, sorsa megváltoztatásáért küzd, nem is sejtve, hogy ezzel talán új jövőt teremthetnek. Változatos, színes szereplőgárdával, intuitív és élvezetes harcrendszerrel, mély és gazdag történettel a Tales of Arise túllép a sorozat eddigi részein, és minden eddiginél látványosabb, hangulatosan kalandot mesél el, köszönhetően az Unreal Engine grafikus motornak és a fejlesztők profizmusának.

A rengeteg beszélgetés, harc és karakterfejlesztés mellett a csapattársaid lelki világára is oda kell figyelned. Rakjatok tábortüzet, főzzetek finom ételeket, mert ha jó a kapcsolat, a csatákban is nagyobb esélyetek lesz. Fedezd fel ezt a hatalmas, gyönyörű világot megannyi fő- és mellékküldetéssel, titkos helyekkel és egyedi kihívásokkal. Ez egy valóban első osztályú, nagyszabású JRPG élmény, amely a műfaj rajongói számára kötelező darab.

Fedezd fel te is a Tales of Arise világát, és szerezd meg a játékot PS4-re, PS5-re vagy Xboxra (kompatibilis Xbox One és Series X|S gépekkel is). Élvezd az újgenerációs konzolok erejét még szebb grafikával és simább képfrissítéssel. Keresd országszerte üzleteinkben és webáruházunkban!



További tartalom betöltése.