img

Már kapható a Star Wars Jedi: Fallen Order

Az év egyik leginkább várt játéka, a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelent! Ugorj fejest Te is a Respawn Entertainment Csillagok Háborúja-kalandjába!

A rajongóknak nagyon hosszú időt kellett várniuk arra, hogy egy ízig-vérig egyjátékos, nagyszabású Star Wars kalandjátékot kapjanak, de a várakozás megérte. A mai napon megjelent a Respawn Entertainment (Titanfall, Apex Legends) új játéka, a Star Wars Jedi: Fallen Order, amely a rajongók minden kívánalmát teljesíti. Egy teljesen single-player játék lenyűgöző grafikával, egy eredeti Star Wars történet, változatos helyszínek és bolygók, mindez online követelmények és mikrotranzakciók nélkül!

A Star Wars Jedi: Fallen Order a Sith-ek Bosszúja (Episode III) eseményei után játszódik, miután a Birodalom szinte mind egy szálig kiirtotta a Jediket. Egy tanítvány, Cal bujdokolni kényszerül a birodalmi inkvizitorok elől, nehogy rájöjjenek, hogy képes használni az Erőt. Ám egy baleset folytán erre mégiscsak fény derül, így Calnek nincs más választása: valódi Jedivé kell válnia, csatlakoznia kell a lázadókhoz, és fel kell vennie a harcot a Birodalom ellen.

A kalandjáték hatalmas bolygókon játszódik, többféle úton bejárható pályákon, melyekre később is érdemes visszatérni, új képességek birtokában ugyanis új helyeket lehet elérni. Az Erő-képességek mellett természetesen a fénykardot is forgatnod kell, taktikus, a Dark Souls játékokat idéző összecsapásokban. Mindezt gyönyörű grafika, hollywoodi szereposztás és igazi Star Wars hangulat egészíti ki. Hatalmas főellenségekből sincs hiány, óriási szörnyektől kezdve AT-ST lépegetőkig!

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-től kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Szerezd meg normál vagy Deluxe kiadásban, vagy lépj be a konzolok világába a Star Wars Xbox One S vagy Xbox One X gépcsomagokkal! Az Erő legyen veled!



További tartalom betöltése.