img

Már kapható a Soul Hackers 2

Nyomozz a világvége után az Atlus legújabb, nagyszabású szerepjátékában, a Soul Hackers 2-ben! Már kapható PlayStation és Xbox platformokra.

Az Atlus nevét mindenki ismeri, aki kedveli a japán szerepjátékokat, hiszen olyan nevek fűződnek a kiadóhoz, mint a legendás Persona 5, a Shin Megami Tensei sorozat, vagy éppen az 1997-es Devil Summoner: Soul Hackers, amelynek a mai napon érkezett meg a folytatása. Az új kaland a két „ördögidéző” frakció közötti háborúról szól, a nem is olyan távoli jövő Japánjában, körökre osztott harcrendszerrel, és természetesen a fejlesztőkre jellemző extrém látványvilággal és emlékezetes karakterekkel.

A neonfények tündöklése alatt a technológia fejlődése az emberiség fejét a fogyasztói társadalom igájába hajtotta. A háttérben háború bontakozik ki a Yatagarasu és a Phantom Társaság között, és olyan szörnyidézők jelennek meg, akik képesek a démonok természetfeletti erejét kiaknázni. Az emberiség felfoghatatlan adattengerében öntudatra ébred egy digitális elme: az Aion. Távolról figyeli az embereket, és kiszámolja, hogy hamarosan eljön a világvége. Ennek megakadályozására két ügynököt küld harcba. Ők Ringo és Figue. A két Aion ügynöknek ki kell nyomoznia, mi történik a világban, és meg kell akadályoznia egy pusztító pillangó effektus elszabadulását.

Ringo és csapatának története egy hatalmas, nyüzsgő japán nagyvárosban bontakozik ki, azonban át lehet lépni egy másik világba is, ahová csak a démonidézőknek van bejárásuk. Ebben a túlvilági városban a démonok szabadon járnak, a szörnyidézők pedig különleges lehetőségeket kapnak, a démonokkal való együttműködéstől az információgyűjtésig.

Különleges hangulatú, nagyszabású, izgalmas JRPG élmény várja azokat, akik rajongói ennek a műfajnak, valamint garantáltan sok órányi emlékezetes kaland, felfedezés és harc. A Soul Hackers 2 egy ízig-vérig Atlus cím, amire érdemes időt szánni.

A Soul Hackers 2 már kapható PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra! A különleges Launch Edition kiadásban az alapjáték mellett prémium minőségű karakterkártyákat is találsz. Térj be országszerte bármelyik üzletünkbe, ahol megtalálod a játékot, vagy rendeld meg webáruházunkból, és csatlakozz a szörnyidézők háborújához!



További tartalom betöltése.