img

Már kapható a PGA Tour 2K23

Elkezdődött a golfszezon a virtuális sportolók számára, miután a mai napon elérhetővé vált a PGA Tour 2K23. A címlapon Tiger Woods!

Egy év kihagyást követően, alapos változtatások és fejlesztések után jelent ma meg a PGA Tour 2K23, a 2K Games hivatalos golfjátéka. Az extra fejlesztési időre azért volt szükség, hogy az alkotók valóra válthassák új ötleteiket, és az élethű golf élményét egy új generáció számára is elhozhassák. Új öltözékekkel, felszerelésekkel, és játékmeneti fejlesztésekkel vághatsz neki a FedEx kupa megszerzésének, vagy barátaid legyőzésének!

A PGA Tour játékok történetében először férfi és női profikat is választhatsz online és helyi multiplayer játékokban, köztük akár Tiger Woods-t! Tedd próbára magad a gép vagy más játékosok ellen, olyan hivatalos pályákon, mint például East Lake Golf Club, St. George’s Golf and Country Club, TPC Scottsdale, TPC Sawgrass és sok más.

Ha ez nem elég, akkor saját golfpályádat is megépítheted az iparágban egyedülálló pályaszerkesztővel, amelyben több ezer testreszabható elem áll rendelkezésre. Alkotásaidat meg is oszthatod másokkal, az egyedi helyszínek pedig helyi és online játékban is használhatók, teljes cross-platform támogatással.

A PGA Tour 2K23 élmény jobban testreszabható, mint valaha. MyPLAYER játékosodat olyan hivatalos ruházattal öltöztetheted fel, mint adidas, Callaway, Titleist, Malbon és sok más híres márka, hogy te legyél a legstílusosabb golfozó a zöld gyepen. Válaszd ki a neked megfelelő irányítást. A hagyományos, analóg karos lendítés mellett most már a 3 gombnyomásos változat is használható! A kezdők valós idejű tippeket, ajánlásokat kérhetnek, ahogy sok más kisegítő lehetőség is rendelkezésre áll, hogy a golfozás tényleg mindenkinek öröm legyen.

Valódi női és férfi versenyzőkkel, márkákkal, helyszínekkel és bajnokságokkal a PGA Tour 2K23 a lenyűgöző golf eddigi legjobb videójátékos adaptációja. Tedd próbára magad te is, és szerezd meg a játékot PS4, PS5, Xbox One vagy Xbox Series X|S platformra. Keresd üzleteinkben vagy webáruházunkban!



További tartalom betöltése.