img

Már kapható a Gears 5

Az év legnagyobb és legjobb Xbox exkluzív játéka, a Gears 5 megérkezett! Vesd bele magad a Sáskák és a Swarm elleni háború új fejezetébe!

Három évvel a Gears of War 4 megjelenése után megérkezett a folytatás, a Gears 5, amely a Microsoft, az Xbox Game Studios és a The Coalition eddigi egyik legnagyobb vállalkozása. A külső nézetes lövöldözős játék elképesztő látványvilággal, a sorozat leghosszabb és legmélyebb kampányával, és aprólékosan kidolgozott kooperatív és PvP játékmódokkal vár mindenkit, aki a Gears of War sorozat rajongója, vagy csak most ismerkedik meg vele.

A Gears 5-ben feltűnnek a jól ismert szereplők, úgy mint Marcus Fenix és fia, JD, de a történet ezúttal Kait Diaz, és az ő múltja körül forog. Kiderül ugyanis, hogy Kait családját veszélyes kapcsolat fűzi a Sáskákhoz, illetve a Swarmhoz, a két sereghez, amely az emberiség pusztulását akarja. Kait ezért távoli vidékekre indul, hogy felderítse a saját múltját, és talán végleges megoldást találjon az egyre elhúzódó háborúra.

Az új játék hűen követi a Gears of War sorozat játékmenetét, ismét egy tökéletesen kidolgozott, élvezetes TPS játékot kapunk, ám a kampányt ezúttal minden korábbinál változatosabb pályák, nyitott helyszínek és kisebb szerepjátékos elemek dobják fel. A harcban új stratégiai lehetőségek is megjelennek, hiszen ezúttal mi magunk adhatunk parancsokat Jack, a lebegő drónunk számára. Most először a teljes kampányt, és természetesen az összes többi játékmódot is 4K felbontásban, 60 fps képfrissítéssel élvezhetjük Xbox One X konzolon!

Ha véget ért a nagyszabású kampány (amit akár barátaiddal is végigjátszhatsz osztott képernyőn!), akkor irány a számtalan más játékmód! Küzdj meg mások ellen a Versus Multiplayer módokban, álld a sarat 50 ellenséges hullámmal szemben a még nagyobb Horda módban, vagy menekülj el a halálos gázfelhő elől a vadonatúj Escape-ben! Ehhez a módhoz te magad is készíthetsz pályákat a beépített térképszerkesztő móddal. A Gears 5 mindenki számára rengeteg szórakozást és tartalmat kínál.

Vesd bele magad a háború következő fejezetébe! A Gears 5 már kapható Xbox One-ra, normál és Ultimate kiadásban is. Ha most ismerkedsz az Xbox világával, akkor válaszd valamelyik Gears 5-ös Xbox One gépcsomagot, akár a gyönyörű, limitált kiadású Xbox One X konzolt és kontrollert! Ez a harc talán nem a végső, de az biztos, hogy az eddigi legjobb!



További tartalom betöltése.