img

Már kapható a Call of Duty: Modern Warfare II

A várakozásnak vége, a mai naptól elérhető az év egyik legnagyobb videójátékos megjelenése, a Call of Duty: Modern Warfare II. Indul a Task Force 141 új bevetése!

Egy új Call of Duty játék megjelenése minden évben komoly eseménynek számít, az Infinity Ward és az Activision-Blizzard pedig 2022-ben valóban új szintre emeli a legendás sorozatot. A megújult Modern Warfare II izgalmas kampánnyal és grandiózus multiplayer lehetőségekkel várja a lövöldözős játékok rajongóit. Visszatérnek a Task Force 141 jól ismert szereplői, vadonatúj pályák és nagyszerű játékmódok társaságában.

A Call of Duty: Modern Warfare II egyjátékos kampánya egy példátlan, globális háborúba helyezi a játékost, amely visszahozza a legendás Task Force 141 ikonikus szereplőit. Újra itt vannak olyan karakterek, mint John Price parancsnok, Simon „Ghost” Riley hadnagy és sokan mások. Élj át egy valóban nagyszabású kampányt, és járd be a világ néhány lélegzetelállító helyszínét!

A fejlesztők csapata vadonatúj játékmenetet is hoz a sorozatba, teljesen új fegyverjátékkal és akcióval, okosabb ellenfelekkel, fejlesztési lehetőségekkel és olyan más újításokkal, amik valóban új szintre emelik a sorozatot. A kampány mellett pedig egy teljes értékű PvP multiplayer mód, valamint egy kooperatív Special Ops élmény is vár.

Akár egyedül játszol a nagyszabású kampányban, vagy az izgalmas multiplayerben, akár kooperatív módban barátaiddal, az új Modern Warfare II garantáltan csúcsminőségű szórakozást nyújt majd egész évben, és még azon is túl. Ne feledd: a legvégső fegyver maga a csapat.

Készülj fel a Call of Duty új korszakára! Keresd a Modern Warfare II játékot üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból akár most azonnal!



További tartalom betöltése.