img

Már kapható a Battlefield 2042

Óriási pályákkal és 128 fős online háborúval vár a Battlefield 2042, a sorozat eddigi legnagyobb epizódja! Már kapható minden platfomra!

A régóta várt Battlefield 2042 sok szempontból visszatér a legendás Battlefield sorozat gyökereihez, és újra a hatalmas online multiplayer csatákra helyezi a hangsúlyt. A történet szerint a nem is olyan távoli jövőben a világrend felborul, így a háborúknak is alkalmazkodniuk kell a folyamatosan változó körülményekhez és az extrém időjáráshoz. Lépj be te is a hadseregbe, és csapatoddal együtt küzdj meg a többiek ellen, hihetetlen fegyverzettel és felszerelésekkel!

Míg PS4 és Xbox One platformokon 64, addig PC-n, PS5 és Xbox Series X|S gépeken 128 játékos vehet részt az online összecsapásokban, soha nem látott méretű, izgalmas és változatos Battlefield térképeken. Virtuális katonaként többféle játékmódot is kipróbálhatsz, így például visszatér a Conquest és a Breakthrough játékmódok továbbfejlesztett változata, de ebben a játékban debütál a Battlefield Portal, amelyben a játékosok saját maguk hozhatnak létre csatákat. Térj vissza a Battlefield sorozat ikonikus múltjába, jelenébe és jövőjébe! A Battlefield Hazard Zone egy vadonatúj játékmód: feszült, csapatalapú élmény, amelyben minden lövedék, minden küldetés és minden döntés számít.

Vegyél részt a legnagyobb online csatákban! Akár gyalogos katona, tankparancsnok vagy pilóta is lehetsz, és nemcsak az ellenséggel kell megküzdened a legnagyobb Battlefield térképeken, hanem az időjárással is: extrém viharok, tornádók alakítják át a csatateret teljesen dinamikus formában, ahogy a harcok haladnak előre – ilyen élményben még biztosan nem volt részed!

A Battlefield 2042 már kapható! Szerezd meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra vagy Xbox Series X|S-re, és indulj a frontvonalra az elsők között! Várnak a valaha volt legnagyobb online harcmezők.



További tartalom betöltése.