img

Már elérhető az Xbox Game Pass Ultimate

Az Xbox játékosok legnagyobb örömére elindult az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatás, amely három tagságot tartalmaz egyben, nagyon kedvező havidíjért.

Az Xbox One konzolok tulajdonosai már évek óta élvezik az Xbox Live Gold, illetve az Xbox Game Pass előnyeit, melyek önmagukban is rengeteg előnnyel járnak. Legyen szó online multiplayerről, havi ingyenes játékokról, vagy éppen több száz játékhoz való korlátlan hozzáférésről, a Gold és a Game Pass egyre sikeresebb előfizetéseknek bizonyulnak, amik mind több játékost csábítanak el.

Egy új tagság formájában a Microsoft most még vonzóbbá teszi ezeket az előnyöket, sőt újabbakkal spékeli meg. Elindult ugyanis az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatás, amely három tagságot foglal magában: az Xbox Live Goldot, a konzolos Xbox Game Pass-t, és a PC-s Xbox Game Pass-t is. Ez pedig azt jelenti, hogy egyetlen havidíjért mindent meg lehet kapni!

Az Xbox Live Gold tagság előnyeit mindenki ismeri: online multiplayer Xbox One konzolon, havonta négy játék ingyen (Games With Gold) és heti exkluzív kedvezmények bizonyos digitális játékokra. Az Xbox Game Pass tagság pedig több, mint 100 nagyszerű játékhoz nyújt korlátlan hozzáférést konzolon, illetve most már PC-re is elérhető ugyanez. Az Xbox Game Pass Ultimate mindhárom tagságot egyben kínálja, így sokkal jobban megéri ezt venni, mint külön előfizetni a többire. Akkor is nyugodtan válthatsz Ultimate-re, ha már rendelkezel Gold vagy Game Pass előfizetéssel, a fennmaradó időszakokat ugyanis ilyenkor a Microsoft átváltja további Ultimate tagságra!

Ne habozz a váltással, mert most különleges, bevezető akció keretében szerezhetsz Xbox Game Pass Ultimate tagságot még jobb áron! Június 30-ig a 3 hónapos digitális kód mindössze 5590 Ft! Élvezd az Xbox világának összes előnyét egyetlen tagsággal!



További tartalom betöltése.