img

Man of Medan: Irány a kísértethajó!

Megjelent a Supermassive Games (Until Dawn) új, filmszerű kalandjátéka, amely egy sötét és rejtélyes hajó fedélzetére kalauzolja el a bátor játékosokat, PS4-en és Xbox One-on is!

A brit Supermassive Games olyan játékokkal tette le a névjegyét az elmúlt években, mint az Until Dawn, a Hidden Agenda vagy a The Inpatient, és nevükhöz sok más profi konverzió és VR játék is fűződik. Most egy új, filmszerű kalandjátékkal jelentkeznek. A Man of Medan a The Dark Pictures sorozat első része (a széria egymástól elkülönülő játékokból áll). Öt tinédzser története, akik nyaralásuk során búvárkodni indulnak, ám a viharos Csendes-óceánon egy elhagyatottnak tűnő hajóra bukkannak. A fedélzetre lépve pedig elszabadul a pokol, a fiatalok pedig az életükért küzdenek…

A Man of Medan több szempontból is érdekes kalandjáték. Játszható teljes egészében egyedül, de online is, egy baráttal kooperatív módban, vagy akár négy másik játékossal megosztva az élményt. Az öt főszereplő minden döntése kihatással van a történet alakulására, és nem biztos, hogy mindenki élve megússza ezt a kalandot! Az elágazó cselekmény, a filmszerű jelenetek, a profi rendezés és a lenyűgöző Unreal Engine grafika gondoskodik róla, hogy ez az új, természetfeletti horror emlékezetes élményt nyújtson mindenkinek.

A Supermassive Games korábbi játékaival ellentétben a Man of Medan PS4 mellett Xbox One-ra is elérhető! Élvezd a játékot még nagyobb felbontásban, még szebb grafikával PS4 Pro és Xbox One X konzolokon! A főszerepben olyan színészek várnak, mint Shawn Ashmore (Quantum Break) és Pip Torrens.

Készen állsz erre az új, hajmeresztő kalandra? Szerezd meg a The Dark Pictures: Man of Medan játékot augusztus 30-tól!



További tartalom betöltése.