img

Csatlakozz az alvilághoz a Mafia 3-ban

Újabb alvilági kalandok várnak ránk a legendás Mafia-sorozat hamarosan megjelenő harmadik epizódjában, amely ezúttal a vietnami háború idejére, egy amerikai nagyvárosba, a New Orleans mintájára felépült New Bordeaux-ba kalauzol el minket.

A Mafia 3 főhőse Lincoln Clay lesz, egy a nagy háborút megjárt veterán, aki a féktelen öldöklésből hazatérve nem találja a helyét, így csakhamar összeakasztja a bajszát a helyi maffiával, avagy a Marcano családdal, akik az első adandó alkalommal cserbenhagyják őt. Mivel Lincoln kis híján otthagyja a fogát, vérbosszút esküszik, és elhatározza, hogy néhány régi ismerős felkutatásával bosszút áll a famílián. Ehhez segítségére lesz James atya, Cassandra és Thomas Burke, de visszatér az előző rész főhőseként megismert Vito Scaletta is, akivel együtt egy igazán ütőképes haderőt képviselünk majd egy komplett alvilággal szemben.

Akárcsak a sorozat eddig megjelent epizódjai, úgy természetesen a Mafia 3 is egy nyitott világú akciójáték lesz, amely lehetőséget biztosít arra, hogy szabadon bejárhassuk New Bordeaux városát, amelynek minden egyes kerülete egy egészen sajátos kis világot biztosít nekünk. Miközben szabadon kocsikázhatunk vagy sétálgathatunk az óriási virtuális világban, és Lincoln Clay oldalán beteljesítjük végzetünket, számtalan izgalmas mellékküldetést is lehetőségünk lesz teljesíteni, amelyek mindegyike maximálisan kötődik majd az 1960-as évek Amerikájához.

Ez utóbbira egyébiránt különösen nagy figyelmet fordítottak a készítők, ezáltal a korhű ábrázolásmód mellett a hatvanas éveket idéző zenék, divat és szokások várnak ránk, miközben fosztogathatunk, leszámolásokat hajthatunk végre és bankokat rabolhatunk ki – mindezt a külsőnézetes akciójátékok intenzitásával a középpontban. Sőt mi több, a Mafia 3 mindezen túl elképesztően részletes küllemet is kapott, így valóban úgy érezhetjük majd magunkat, mintha egy korabeli amerikai nagyvárosban kalandoznánk.

Rendeld elő a játékot még ma, és ezért cserébe a Family Kick-Back DLC mellett egy igazán sajátos, a Mafia 3 világához igazodó pókerkártya paklival is megajándékozunk téged, amihez hasonlóhoz garantáltan nem juthatsz hozzá máshol. A standard kiadás mellett ráadásul választhatod magadnak a minden földi jóval megpakolt gyűjtői kiadást is, amelyhez egy művészeti album, egy dögcédula, műbor poháralátétek, poszterek, valamint a játék zenéi is járnak majd – méghozzá stílusosan bakelitlemezen.

Ha szeretnél mindig elsők között értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!

 

 



További tartalom betöltése.