img

Madden NFL 21 – Adj bele mindent

Megjelent az EA SPORTS legendás amerikai focis játéka, a Madden NFL 21, amely már az új generáció előszele. Készen állsz a következő lépésre?

Évtizedek óta a világ egyik legnépszerűbb sportjáték-sorozat az EA SPORTS Madden NFL, amely játékosok millióival ismertette és szerettette meg az amerikai focit, és amely új mércét állított fel a virtuális sportban. Az új felvonás, a Madden NFL 21 készen áll rá, hogy megtegye a következő generáció felé vezető utolsó lépést.

Emelkedj fel, és válj híressé ebben az új játékban, amelyben a hihetetlenül élethű látvány, animációk és közvetítés mellett új lehetőségek és játékmódok is várnak. Az újjáépített karrier módban része lehetsz az NFL történelmének, és a reflektorfénybe emelkedhetsz, hogy örökre nyomot hagyj a sport nagykönyvében. Te vagy a saját sorsod kovácsa, hiszen most már a karriered minden aspektusát te irányíthatod. Vedd kezedbe az irányítást a pályán és azon kívül is. Új taktikai lehetőségek, trükkös mozdulatok, és vadonatúj X-Faktor képességek emelnek ki a tömegből.

Ha szereted az amerikai focit, akkor már jó ideje a Madden NFL a te játékod. A Madden NFL 21 mindezt új szintre emeli, hogy még inkább részese lehetsz a legnépszerűbb amerikai sport világának.

Szerezd be a Madden NFL 21-et most! A játék már kapható PS4-re és Xbox One-ra, az év végén pedig a következő generációs változatok (PS5, Xbox Series X) is megérkeznek!



További tartalom betöltése.