img

Éld át az aktuális szezont a Madden NFL 16-tal

Idén sem maradnak játék nélkül az amerikai futball kedvelői, az EA Sports ugyanis újabb évaddal gyarapította a műfaj legnépszerűbb videojátékos tagját, avagy a Madden NFL-sorozatot, ami minden eddiginél több újdonságot ígér a rajongók számára.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Madden NFL 16 ezúttal is mindenki számára lehetőséget biztosít, hogy átélhesse az amerikai futball aktuális szezonjában történt eseményeket, különös tekintettel a legemlékezetesebb mérkőzésekre. A rengeteg apró, de annál fontosabb finomhangolás keretein belül a készítők alaposan átszabták a fizikát és a mesterséges intelligenciát, amelyeknek köszönhetően minden eddiginél részletesebb mérkőzések várnak majd ránk a pályákon.

A valószerű élményeket tovább növeli, hogy – PS4-en és Xbox One-on – már igazi, újgenerációs grafikával élhetjük át a virtuális amerikai futballozás élményét, ami ennek megfelelően olyan, mintha egy televíziós közvetítés elevenedne meg az irányításunk alatt. Az aktuális évad szezonális változásai mellett a Madden NFL 16-ban visszatértek a korábbi részekből jól ismert játékmódok, ennek megfelelően indulhatunk a bajnokságokon, teljesíthetünk kihívásokat, ezen felül pedig a többjátékos módnak köszönhetően akár másokkal is összemérhetjük tudásunkat.

Rendeld meg a játékot és alakítsd az amerikai futball idei szezonjának eseményeit a saját szájízed szerint, hogy győzelemre vezethesd kedvenc csapatodat, és összemérhesd tudásodat akár barátaiddal is.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol nem csak a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket találod, hanem egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.